2777
2789
عنوان

چی بخورم

106 بازدید | 16 پست

پریود شم نشدم اذیت شدم کلا جوش شدم (باکره ام ) عصبی ام شدید 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

زعفرون

اصن تاثیر نداشت نزدیک ۳ گرم خوردم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
چایی نبات

خیلی خوردم اینم نشد 😭

اصن تاثیر نداشت نزدیک ۳ گرم خوردم 

یاخدا

دور از جونت نکنه مشکلی داری عزیزم دکترم برو

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
ازمایش دادی قرص اهن بیوتین زعفران 

این قرص بیوتین بدون نسخه میدن 

یاخدا دور از جونت نکنه مشکلی داری عزیزم دکترم برو

خیلی استرس داشتم این ماه ینی روشی نبوده امتحان کنم واقن ولی نشد ولی خوب هفته بعد میرم عمل میخوام بشم بعدا اون موقع نشم 😭

بله ویتامین ب حس یا اگه می تونی امپول نوروبیون بزن فقط می سوزونه

عضلانی ؟اینم بی نسخه ست 

خیلی استرس داشتم این ماه ینی روشی نبوده امتحان کنم واقن ولی نشد ولی خوب هفته بعد میرم عمل میخوام بشم ...

الهی عزیزم استرس خودش باعث عقب و جلو افتادن پری میشه

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
الهی عزیزم استرس خودش باعث عقب و جلو افتادن پری میشه

اره واقن خیلی جوش زدم این ماه کلا نشد دیگه 😭