2777
2789
عنوان

رژ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 45 پست
نیومده لینکش عزیزم یعنی آبی نشده .باید بزنی رو لینک گزینه pase تا آبی بشه

یکی دیگ هم فرستادم اون ابی شد...

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
https://uupload.ir/files/3r3z_۲۰۲۱۰۲۱۰_۰۲۳۳۳۷.jpg

مرسی عزیزم‌دستت درد نکنه😍

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم‌دستت درد نکنه😍

همونه یا نه ؟؟؟

چون نزدیک به همون رنگ باید باشه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
همونه یا نه ؟؟؟ چون نزدیک به همون رنگ باید باشه

عزیزم نتونستم تست رنگش رو پیدا کنم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
میشه با حس ششمت سوالمو ج بدی☹

عزیزم ترجیح میدم اینکارو نکنم چون بعد همش عذاب وجدان میگیرم ک نکنه این ک من گفتم نشه یا طرف با حرف من انتخابش اشتباه بشه 

عزیزم ترجیح میدم اینکارو نکنم چون بعد همش عذاب وجدان میگیرم ک نکنه این ک من گفتم نشه یا طرف با حرف م ...

آخه برای من تصمیم گیری نیس

فقط میخوام بدونم کی باردار میشم

خسته شدم☹

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
آخه برای من تصمیم گیری نیس فقط میخوام بدونم کی باردار میشم خسته شدم☹

خب همین دیگه اگه من یه چیزی بگم امیدوار یا ناراحت شی خیلی تو روانم تاثیر میزاره 

الان به نظر من رسید ک نمیشی یا به این زودیا نیست

ولی صبر کن یه خانومی چند شب پیش هر چی به من گفت ۹۹ درصد درست بود آیدیشو بدم از ایشونم بپرس💙

مرسی گلم ممنون میشم بدی❤

@artemiss33  

من مدادی اکلیلیشوگرفتم خدایی خیلی قشنگه ولی حوصلم نمیشه برم نگاه کنم ببینم شماره اش چنده😅

سلام عزیزم خواستم یاداوری کنم⚘

من مدادی اکلیلیشوگرفتم خدایی خیلی قشنگه ولی حوصلم نمیشه برم نگاه کنم ببینم شماره اش چنده😅

چیشد گلم؟؟

چیشد گلم؟؟

آخ ببخشیدعزیزم پیامتونوندیدم 

یکی ۲۰۲واون یکی ۲۰۵ 

دوتاش رنگش خوشگله وتقریبامثل عکسه 

ولی بازم خودت رنگشوببین 

من نمیتونم عکس بزارم وگرنه میذاشتم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آخ ببخشیدعزیزم پیامتونوندیدم  یکی ۲۰۲واون یکی ۲۰۵  دوتاش رنگش خوشگله وتقریبامثل عکسه&nbs ...

از چه مارکی گلم؟