2777
2789
عنوان

خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

904 بازدید | 52 پست

دلم شکسته دلم بچه میخواد می‌خوام بتونم مادر بشم باردار بشم ، نتیجه بگیرم ، اما شب و روزم شده غصه ،داره ۳۰سالم میشه اما خبری نشد ، قلب درد گرفتم از غصه ، دیگه امیدی ندارم به زندگی ، بزرگترین اشتباه عمر و زندگیمو کردم ک گذاشتم چهار سال از ازدواجم گذشت بعد اقدام کردم نباید این ظلم در حق خودمون میکردم واقعا اشتباه محض کردم ، 

شوهرم خیلی میخواست من فکر می کردم درجا باردار میشم جلوگیری میکردم ، وقتی هم ک خواستم اینجوری شد و حالا دارم سرکوفت اون روزا میخورم ،هیچکس نبود راهنماییم کنه ، راه درست بهم بگه ، مادرم ک باصطلاح مادر بجای اینکه بگه عزیزم دخترم زودتر باردار شو نذار بگذره هرروز تو گوشم روضه میخوند ک زود نیاری ها ما آوردیم پشیمون شدیم قرصات بخورا یدونش نخوری تمومه ، ااااااای خدااااااا عجب غلطی کردم ،خودت منو ببخش نجاتم بده ،پشبمونم اما نذار روسیاه بمونم ، الان شده کارم فقط دارو دوا و سرکوفت خوردن ،خودم کردم ک لعنت به خودم اگر اون همه فرصت رو نمی‌خوردم اگر جلوگیری نمی کردم این وضعیت الآنم نبود همون مادرم ک می‌گفت حواست جمع کن الان بیاد کمکم کنه می‌تونه ؟؟؟  بهش گفتم ، گفتم انقد تو گوشم پر می کردی میترسوندیم ک میگفتی من ی ماه بعد ازدواجم  حامله شدم و.....ناراحتی بچه دار شدی خدا بچت الان ازت بگیره راحت شی ، فکر کردی همه مثل تو هستن درجا بشن بیا خوشحالی بدبختی دخترت سرکوفت خوردناش دارو دوا کردناش میبینی 

من خیلی حالم بد خیلی 

چه ربطی به دیر یا زود آوردن بچه داری عزیزم؟🤔

یعنی تأثیری داره واقعا؟

خب اگه مشکلی داشته باشی اول باید رفعش کنی

اگه همون موقع هم مشکل داشتی خب نمیشد.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند وقته اقدامی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم نگران نباش با این حجم از استرس دیرتر باردار میشی

حامله میشی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

عزیزم فک نکنم ربطی به جلوگیری و قرص خوردن داشته باشه مگه اینکه ذخیره تخمدان کم بوده باشه چون من خودم سه سال قرص میخوردم دو سال هم طبیعی ولی بعد از ۵ سال همون ماه اول باردار شدم خودتو سرزنش نکن و غصه الکی نخور انشالله خدا دامنتو به زودی زود سبز کنه

عزیزم چقد نا امیدی به خداتوکل کن

ازکجامطمئنی بخاطرجلوگیریت بوده ک الان بچه دارنمیشی؟ شاید اصن بخاطراین نباشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اونوقت من سه ماه بعد عروسیم حامله شدم

هنوزم که بچم داره ۳ ساله میشه انقد بهم متلک میگن و دلمو میشکنن که چقد زود مگه جلوگیری بلد نبودی و دوراتو نزدی بچه آوردی

عزیزم انشالله خدا دامنتو سبز کنه 

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....