2777
2789
عنوان

تزریق ژل صورت

456 بازدید | 21 پست

سلام من میخام ژل تزریق کنم چند جای صورتم بعد تو سایت که واسه فروش ژل بودش درمورد ژل پرفکتا نوشته ظاهری خیلی طبیعی ایجاد یعنی ژل های ارزون تر ممکنه چهره ادمو مصنوعی کنن من فکر میکردم حجم زیاد یا جای نامعتبر زدن ممکنه چهره ادمو غیر طبیعی کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرفکتا عالی بخاطر ارزونی اصلا جای نامعتبر نرو صورت اصلا شوخی بردار نیست بد بزنن یا باید ۶ماه تحملش کنی یا خرج کنی دوباره انزیم بزنی 

نی نی یار جان مادرت یهو قطع دسترسی نکن قبلش اخطار بده بی انصاف جنبه انتقاد داشته باشید 😁😁😁
پرفکتا عالی بخاطر ارزونی اصلا جای نامعتبر نرو صورت اصلا شوخی بردار نیست بد بزنن یا باید ۶ماه تحملش ک ...

نه جا نامعتبر نمیخام برم برای لبم رووفیل تک سی سی ولی گونه وچونه وشقیقه گفتم هیومکس یا تاپ کیو یا مستر تریت 

نه جا نامعتبر نمیخام برم برای لبم رووفیل تک سی سی ولی گونه وچونه وشقیقه گفتم هیومکس یا تاپ کیو یا مس ...

واسه لب زدی راض بودی؟

من دلم میخاد برم بزنم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه اینکه برند ژل روی فرمدهی تاثیر داره یانه

اره بعضی ژلها ماندگاری کمتری دارن وه بهشون سافت میکن برای زیر چشم استفاده میشه 

مدل بعدی الترا هستن با ماندگاری بیشتر برای خط خنده و گونه و لب بکار میرن 

مارکهای مرغوب (رووفیل _پرفکتا_ژویدرم _الاینا)

نی نی یار جان مادرت یهو قطع دسترسی نکن قبلش اخطار بده بی انصاف جنبه انتقاد داشته باشید 😁😁😁