2777
2789
عنوان

کرم دور چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 53 پست
منم واقعا بریدم نمی‌دونم چیکار کنم برا زیر چشام.دکتر برا سه اسفند وقت داده بهم .دوستمم رفته برا اون ...

واقعا همه زیبایی چهره تیرگی میبره مال ما ارثی مامانمم بود کلا الرزیک کم خونی وراثت بچداری دست بدست هم دادن بدتر شدم امروز صبح بیدارشدم برا خودم ماسک خونگی دزست کردم خخخ زدم به صورتم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
عزیزم ان شاالله دور چشمت می‌ره اگه یادت موند بعد دوسه هفته بهم همینجا لایکم کن بگو که تاثیر داشته یا ...

چشم مرسی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا همه زیبایی چهره تیرگی میبره مال ما ارثی مامانمم بود کلا الرزیک کم خونی وراثت بچداری دست بدست ه ...

من اصلا حوصلم برا ماسک اینا نمی‌کشه یهو جو میگیره میرم میذارم میگم ازاین به بعد میذارم از فرداش بیخیال میشم

من اصلا حوصلم برا ماسک اینا نمی‌کشه یهو جو میگیره میرم میذارم میگم ازاین به بعد میذارم از فرداش بیخی ...

وای منم بخدا همینم

آن شاالله به چیزایی که گرفتی جواب میگیری.شب خوش

امیدوارم مرسی عزیزم شبتون اروم

سلام عزیزم خوب هستی؟کرم دور چشمتو استفاده کردی؟نتیجش چی شد فرق کرده اصلا؟؟

سلام اره  خوبم شما خوبید؟خوب بود اما نه عالی جدیدا دائم نمیزنم ولی خوب بوده مشکل اصلی من ک تازه دکتر داخلی تشخیص داده اوج گرفتن الرژی بوده ک با اسپری ک داده زیر چشمم خیلی بهتر شده حتی گونهام پرشده کلا الرژیکم ولی فکر نمیکردم انقد بشه ک صورتم داغون کنه کلا الان عالی شدم