2777
2789
عنوان

دورهمییییییییی... ❄️🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 8459 بازدید | 1399 پست
پاک کن خوب الان باز سوژه میشه واسه خاله زنکا

اتفاقا می‌خوام براش تاپیک بزنم😁😁😁

بگم سوژه آوردم براتون، تو چالش بدونین یکی جدید آوردم،بدونین جایگزین آوردم😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
سلام گلای تو خونه🌹 کاربرای نمونه😍 امیدوارم خوب وخوش باشین عشقای من چرا خودتونو اذیت میکنید دوست ...

نه بمون بالا منبر😁😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلای تو خونه🌹 کاربرای نمونه😍 امیدوارم خوب وخوش باشین عشقای من چرا خودتونو اذیت میکنید دوست ...

عالی بود 😁👌

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
آره راست میگی منم دارم عادت میکنم عزیزم😂😂😂😂😂

آفرین عخش من 😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
اوهوم دیگه تکراری شدن اون قبلیا😒😒

دقیقا،از اونا خسته شدم،تازه می‌خوام اسکرین هم بذار از چت هامون😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فکر خوبیه منم اسکرین میذارم تو زحمت نیفتن🤭

والا،

بودی نوش،نبودی فراموش😂😂😂😂

تازه یکی واسه بعد هم درنظر گرفتم از حالا😁😁😁😁😁😁

پرگلم خییییلی دوستت دارم.❤❤❤❤❤❤

ذوق دور سرت بگردم من بیشتر ترتر😍😍😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
اکتیو شدی آفرین😜

مرسی😁😁😁

دیگه راه افتادم😁😁😁