2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشک ب ساقه موهاتون میچسبه؟ خودحشره هم دیدید؟ چ شکلیه؟ من ی مدته خارش سر دارم ولی چیزی ب ساقه موهام ن ...

روی پارچه سفید شانه بزن سر تو بعد عین مورچه هستن میفتن پایین بعد بکش اونا رو با ناخونت آخ که حال میکنم میترکن لعنتیا 

نه من نچسبیده چیزی... ولی کف سرم خارش داره پس حتما شورست

من به بچه م چسبیده بود ولی خودم فقط خارش داشتم.البته دخترمم از وقتی گفت میخاره سرش تا وقتی پیدا شدن یکی دوماه طول کشید.البته شوره هم سفیده و خارش داره.متخصص پوست و مو بری شامپو میده خوب بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اره الان هیچ دارویی نیست که رشک رو از بین ببره فقط خود شپش هارو از بین میبره، رشک هارو یه نفر باید ب ...

ن دای لیس میبره و دکلره اگ اتوی داغ داغم بزنی ب مو ازبین میره تخما میترکه 

💓❤️
سلام .تورو خدا ریشه کن میشه؟۶ماهه درگیرشم😪😪😪😪

میدونم عزیزم خودم از بس چیز شستم و صبح تا شب رشک جدا کردم از مو هلاک شدم.به جان خودم ریشه کن میشه.چون خودم اذیت شدم دارم انقدر میگم.یه شبه انگار نبوده اصلا.همینجا شپشرا سرچ کن ببین به چند نفر گفتم بعد اومدن کلی ازم تشکر کردند

میدونم عزیزم خودم از بس چیز شستم و صبح تا شب رشک جدا کردم از مو هلاک شدم.به جان خودم ریشه کن میشه.چو ...

ممنونم ازت از شرش خلاص شم تا ابد دعات میکنم...فقط از کجا بخرم قیمتش چنده؟

ممنونم ازت از شرش خلاص شم تا ابد دعات میکنم...فقط از کجا بخرم قیمتش چنده؟

کجاشرا نمیدونم من اینترنتی خریدم از قم فرستاد.پنجاه شصت تومانه بذار عکسش را پیدا کنم

کجاشرا نمیدونم من اینترنتی خریدم از قم فرستاد.پنجاه شصت تومانه بذار عکسش را پیدا کنم

نمیدونم چرا آبی نمیشه روش نگه دار و باز کن حتما نظر کسایی که خریدن را بخون

https://basalam.com/ghatre/product/210193