2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خسته شدم از دست شون 

رشک ب ساقه موهاتون میچسبه؟ خودحشره هم دیدید؟ چ شکلیه؟ من ی مدته خارش سر دارم ولی چیزی ب ساقه موهام نچسبیده ححسذه هم ندیدم... ممکنه شپش باشه؟ 

خدا واسه کسی نیاره اینا رو خیلی سخته خلاص شدن از دست شون 

عزیزم دای لیس بزن ب موهات محلول خیلی خوبیه ازبین میبره تخماشو کامل اون ی هفته نبودن چون خود شپش ازبین رفته تخماش مونده باز شد باز

شامپو دای لیس موهات چون بلنده دوتا باید بزاری چیز دیگ نباشه چون فایده نداره

اگ برات امکان داره دکلره کن 

موهاتو اتوی لباس بزن رو درجه بالا

💓❤️

عزیزم اصلا نگران نباششپش هیچ ربطی به تمیزی نداره، برای درمانشم فقط چند روز رعایت کنی کاملا تموم میشه، اول اینکه شامپو پرمترین از داروخونه بگیر طبق دستور عملش به موهات بزن بعدش به ینفر بگو که رشک هاتو پاک کنی بیشتر پشت گردن هستن حتماااا به یکی بگو برات همشونو پاک کنه، بعدش هرووووز با شانه ی مخصوص که تو خود شامپو هست هرووز چند شاعت موهاتو شونو کن، اگر تونستی هروز یه بار با سرکه هم موهاتو بشور و شونه کن، روبالشتیو ملحفه ایناتم کلا بشور هروز خونتو جارو بکش مطمئن باش تموم میشه فقط چند روز واقعا این کار هارو کامل انجام بده

رشک ب ساقه موهاتون میچسبه؟ خودحشره هم دیدید؟ چ شکلیه؟ من ی مدته خارش سر دارم ولی چیزی ب ساقه موهام ن ...

ببین شپش ها تو نور قایم میشن سخت میشه دید.ولی ساقه مو یه سانت مونده به کف سر یه چیزای ریز به مو چسبیده باشه که با تکوندن نیفته رشکه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هرروزبروحموم،دراومدنی هم یه استکان سرکه روباسه لیوان آب قاطی کن بریز روموهات،۱۰ دقیقه بمونه مواظب باش توچشمت نره ها میسوزونه،بعدشم کامل سشواربکش وموهاتوباشانه شونه بکش،روزی چهربارموهاتوشونه کن،یه هفته ای کامل میره،اماتادوماه هربارمیری حموم موهاتوآخرسرباسرکه بشوروشانه بکش،شپش ازکثیفی نمیادکه،ازموی مرطوب میادموهاتوهمیشه خشک کن بعدحموم.