2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یک سال بیشتر درگیرش بودم و همه راه ها رو رفتم . فقط دوتا چیز خیییلی کمکم کرد . قطره شپش کیمیا .عااااالی بود.  شانه مخصوص شپش که فلزی هست الان اسمش رو یادم رفته . 

احتمالا تخمش تو سرتون میمونه ودوباره در میاد .بعدشم شپش تو پوست سر میره .از حوله یا برس یالوازم مشترک استفاده نکنید کش وگل سر وبرس ولباساتونم با ملافه ها تونو بریز لباسشویی با دمایه ۶۰ درجه بشور .تا از لباساتون بره .خونتونو هم حشره کش بزم تو درزا تودرز مبلا ودیوارها رو حشره کش بزن.

شانه ی مخصوص شپش بخر شانه ی لیندانیت موهاتو هرروز شونه کن خیلی خوبه با این شانه حتی یدونه رشک و شپشم تو موها نمیمونه

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

مایونز بزن شب صبح هنوز مایونز رو موهاته حسابی با شونه دندونه ریز موهات تو شونه کن هر روز با سرکه بشور

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

محلول دایلیس از داروخونه بخر به کل موهات بزن بذار 10 ساعت بمونه بعد برو حموم موهاتو کامل شامپو نرم کننده بزن و با شونه دندونه ریز شونه کن تا شپش ها بریزه بیرون و میتونی برای اطمینان قبل یا بعدش رنگ هم بزنی