2777
2789
عنوان

شپش سر

716 بازدید | 77 پست

موهام بلنده حدود دو هفته که شپش زده آخه الان که آدما هر روز تو حموم هستن چرا شپش بزنه مو  ...حنا و وسمه و روغن زیتون واتو ..سشوار کشیدم یه هفته نبودن دوباره در اومدن دیگه نمیدونم چیکار کنم. .  کسی راهی بلده که از شر اینا خلاص بشم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شپش ربطی به تمیزی نداره و حتی کسایی که وسواس دارن هم دچارش میشن🙃

شامپوی مخصوص داره از داروخونه بخر

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

واقعیتش ما شامپو لیندان زدیم من و دخترم...بعدش سه شب پشت سرهم مایونز مالیدیم تا صبح با آب داغ شستیم شسوار کشیدیم...یه بارم اسفند جوشوندم آبشو از صافی رد کردم ریختیم روسرمون بعد نیم ساعت شستیم تموم 

عزیزم شپش سر خیلی رسیدگی میخواد

اول اینکه موهاتو کوتاه کن روغن مخصوص شپش از داروخانه بخر هر شب به مدت یک هفته بزن شپش اصلی اینجوری از بین میره

کشتنه خوده شپش راحته ولی اصله کاری اون رشکاست که به ساقه مو میچسبه و یه دونه ازونا رو سرت بمونه دوباره روز از نو میشه

هر شب باید یکی برات موهاتو بگرده و رشکارو سوا کنه کاملا

وسایلتو با اب ۶۰ درجه بعد هر بار استفاده باید بشوری هر شب ملافه زیر سرت بنداز و بشور مجدد

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

شامپو مخصوصش بگیر بزن سه روز بعد دوباره بزن بعد ده تا 14 روز دوباره بزن.تو این دو هفته پتو روبالشی روسری مانتو پالتو هرچیزی که میپوشی و استفاده میکنی هرروز بنداز تو ماشین با دمای 60 به بالا بشور حتی حوله حمام تا یکماه بعد هر دوش گرفتن باید بشوری موهاتو سشوار بکش.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

فک میکنم شستن سر کافی نیس باید لباسا و حوله و عروسک و بالشت و لحاف و اینارم بشوری

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...