2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پس چرا میگن عکس منو گذاشتی 

توضیح دادم 

لینک کپی بود تو کیبوردم 

منم زدم کپی به جای لینک عکس خودم این اومد

اولش هم متوجه نشده فک کردم شبیه تو هستم میگن عکس تو هست

عکس خودم کامل بود

ممنونتم جان 

قربانت جانم ❤️

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

تو خودت صدددبار صداش کردی بیاد.حالا که اومده میگی بیخیال؟؟😂😂😂😂😂

من خودم حرص می خورم یه نفر عکسم و بزاره 

دارم می گم اروم باش 

نه پس با اینکه می دونم عکس یه نفر دیگست بشینم نگاه کنم 

همینکه اومد و فهمید خودش خوبه

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
😕😕😕براکه این عکسشو چندبار دیدم یادم مونده پرسیدم ببینم خدایی نکرده عکس صورتش نبوده

نه عزیزم 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
دلم سوخت براش، چقدر ادمای ظالم و آبرو بری هستین خدا هیچ‌بنده ای رو باشماها طرف نکنه

خدایی لایک 

بدون هیچ دونستنی حمله کردن

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

وقتی ب عکستون حساس هستید چرا تو سایت عمومی عکس میزارید  ک آخرش بشه این چرا عاقل کند  ...

عکس از مو و مهم نبود اما دلیل نمیش ک از موی ادمم بخان استفادع کنن

ما ناعاقل 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)