2777
2789
عنوان

یه بار دوستم

88 بازدید | 12 پست

باهاش رفتم غذا بخورم فسفودی 

با پیتزا شیر میخورد😳 پسره که سفارشمونو آورد قیافش کج مرده بود گفت مطمئنید حالتون بد نمیشه؟پیتزا با شیــــــر؟دوستمم گفت بهله پیتزا با شیر دوست دارم😌

یه لحظه یادش افتادم الهی خدا بگم چیکارش نکنه 😂

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐فک‌کردم داری فان میگی 

نه بوخودا شیر شیشه ای با پیتزا😝

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
نوشیدنی دیگه نبود؟    

بود ما دلستر و نوشابه خوردیم اون شیر

دوست چندش منم یه روز جلوم کیم بستی رو با سس کچاپ تند خورد😑

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
دوست چندش منم یه روز جلوم کیم بستی رو با سس کچاپ تند خورد😑

یا خدا دوست تو دیگه رسما رد داده

الان از دوستت خبر داری؟  زنده مونده؟ حالش خوبه؟ یه زنگی بزن احوالی ازش بگیر

همیشه همینحوری بود عشق شیر بود تشنش میشد شیر میخرید میخورد بعد جالب اینجاست تا میخورد زمین جاییش میشکست اونوقت میگن شیر استخون بندیو محکم میکنه😂فعلا که زنده ست داره نفس میکشه