2777
2789
عنوان

چجوری؟ ؟...

74 بازدید | 10 پست

ما رسم خواستگاریمون اینجوری نیست که بیان خونه یا دختر پسر تنها با هم صحبت کنن  خب 

الان عمم منو واسه پسرش خواستگاری کرده از بابام و هنوز دارن صحبت میکنن خب

من دوستش ندارم کلا نمیتونم تصور کنم نکته های منفی داره که برای پدرو مادرم مهم نیست مثلا دوست دختر داشته و داره منتا حالا دوست پسر نداشتم نخواستمم داشته باشم بعد اون جلو مامانم با افتخار از دوست دختراش حرف میزنه (خانوادش ایران نیستن ولی خودش اومده اینجا درس بخونه جز ما هم اینجا فامیل نداره منظورم اینه که نمیشه جلو زفتو امدشو گرفت بابامم پیش همین عمم هست به خاطر مسایل کارب)

گفتم به مامانم  که اینو نمیخوام دلایلمم گفتم گفت الان دیگه همه دارن تازه اگر بازم برات خواستگار بیاد از کجا معلوم نداشته باشه؟ 

ولی من هر کاری میکنم هر جور فکر میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام هیچ بدی دیگه ای نداره فقط همش سرش تو گوشیه 

میشه بگین چجوری از شر اینا خلاص شم خیلی رو در بایستی داریم من این پسره رو نمیخوام کمک کنید لططططفا

سلام😁یه صلوات برام میفرستید؟ 💋❤ حال دلتون همیششششششه خوش...

فقط بخاطر دوس دختر داشتن قبولش نداری؟الان تعداد پسرایی که دوس دختر ندارن واقعا کمه.رو معیارات بیشتر فکر کن

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که سرش همش تو گوشیه خوش خیلیه 

به پسر عمت بگو که نمیخاهیش

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

فقط بخاطر دوس دختر داشتن قبولش نداری؟الان تعداد پسرایی که دوس دختر ندارن واقعا کمه.رو معیارات بیشتر ...

کلا سرش همش تو گوشیه همش میشینه یه گوشه  از مامانم میپرسه کاری دلرین من انجام بدم بعد انجام نمیده کلی هم منت میذاره تازه کلا دلم اصلن باهاش نیست

خودت اگه به پسر عمت بگی بهش علاقه ای نداری احتمالش خیلی زیاده پاپس بکشنن بامنم همسنی

خیلی رو دربایسی داریم تازه نمیدونم بهش گفتن یا نه که منم اون دختری که ازش خواستگاری کردن😔

ناراحت نباش شاید اصن اونم میلی به این ازدواج نداره پس هنوز امیدوار باش

همش دعا میکنم خدایا نشه همه درسام مختل شده همش گریم میگره