2777
2789
عنوان

امشب مهمون دارم

714 بازدید | 23 پست
امشب یکی از فامیلای شوشو با زنش رو مهمون کردم
نمیدونم چرا هرکی و دعوت میکنم شوهرم میگه به مامانم و بابام هم بگیم!!!
شما ها هم اینجوری هستین؟؟ چه جوری این مساله رو به شوهرم بگم که ناراحت نشه؟
من 8 ماهه ازدواج کردم و به شهر دیگه اومدم و تنها هستم خونواده شوشو هم انتظار دارن ما هر شب بریم خونشون ،خیلی با محبت هستن اما من این مساله رو دوست ندارم که هر شب برم حاضری بزنم
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وقتی خوبن واذیتت نمی کنن تو هم برو وبیا ودعوتشون کن

این خوبیتو نشون میده واینکه نمی خوای پسرشونو ازشون بگیری
مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
نه کسی آزارم نمیده اما از این ناراحت میشم که در همه حال شوهرم دوست داره خونوادش هم باشن . خونوادش خیلی خوبن مامانش خیلی با شعوره حتی گفت ما امشب نمی ایم چون 2 تا زوج جوون هستین . در کل مشکلم این اخلاق شوهرمه حتی وقتی بهش میگم یه مسافرت 2 تایی بریم میگه نه خوش نمیگذره
پاییز جان همسر منم همینطوریه تا حالا مسافرت دو تایی نداشتیم میگه خوش نمیگذره شاید چون یه شهر دیگه ای همسرت می گه حوصلت سر میره زیاد میبرتت خونه مامانش اگه دوسشون داری برو وبیا شوهرتم کم کم از سرش میفته
مامان دو تا نی نی 
اشکال نداره دوست من بنظرمن سخت نگیر هنوز گاهی خودت به همسرت بگو که خونوادهشو دعوت کنه اینطوری محبتشون به شما هم بیشتر میدونه
خیلی محتاج دعایم ....ممنون میشم برای براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
حالا من همش دوست دارم دورو ورم شلوغ باشه

وقتی مپلاً از یکی از اقوام شوشو دعوت میکنم

بعد هی میگم به فلانی هم بگیم بیاد یهو نگاه میکنم میبینم 3تا خواهر شوهر ودوتا برادر شوهر رو با خانواده دعوت کردو کلاً کمتر از 20نفر مهمون ندارم

مـــن کسانی را می شــناسم که با صـــدای بلند دعــــا میخوانند امـــا دستشان به ستـــاره ای نمی رسد امــا کسانی هستند که بی دعـــــا با خــــدا دست می دهـــند..
هر وقت شوشو میگه بریم مسافرت میگم تنهایی حال نمی ده باید بگیم کسی باهامون بیاد
با شوهرت در این مورد غیر مستقیم و با سیاست صحبت کن اول هم از یک موضوع دیگه شروع کن تا متوجه حساسیتت نشه .برای مهمونی یا بیرون رفتن قبل از اینکه شوهرت خانوادشو دعوت کنه خودت این کارو بکن به مرور زمان دیگه بی خیال میشه
خودت باش کپی صد تومنه!!!