پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عنوان کیک تولدم یادم بدین 😁😁 107 بازدید | 25 پست سلام دوستان یه دستور کیک تولد امتحان شده یادم بدین برای فردا میخوام درست کنم در ضمن کیک پز دارم فقط نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏 1399/11/21 | 19:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارکبانو عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8803 برو پودر کیک اماده بگیر راحت و ساده :))واسه خامه روش هم از خامه صبحانه و شکلات ابشده با هم میکس کن اضافه کن بهشاز این ساده تر دیگه نیست
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 برو پودر کیک اماده بگیر راحت و ساده :)) واسه خامه روش هم از خامه صبحانه و شکلات ابشده با هم میکس کن ... نه اونقدر ساده تا حلا چند بار درست کردم ولی از جاهای مختلف دستورش رو برداشتم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 کیک شکلاتی 😜 راهنمایی کن گلم مخصوص خامه کشی هس یا نه نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
zzzeeeeeyyyyyyyyynaa عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1384 برو پودر کیک اماده بگیر راحت و ساده :)) واسه خامه روش هم از خامه صبحانه و شکلات ابشده با هم میکس کن ... اره ولی باید ماهر باشه تو درست کردنش تو اینترنت فوت فنش رو یاد بگیر نکته هارو تو کیک پزی هم بدون هم بدون 🤗
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 اره ولی باید ماهر باشه تو درست کردنش تو اینترنت فوت فنش رو یاد بگیر نکته هارو تو کیک پزی هم بدون هم ... میگم که تاحالا چند بار درست کردم ولی دستورش ندارم ☹ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
شماره۲۲ عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 1281 ۴ تا تخم مرغ۱ چهارم لیوان اب جوش۱چهارم لیوان روغن۱ لیوان شکر۱ و نیم لیوان اردوانیلبگینگ پودر ۱ ق متخم مرغ شکر و وانیل رو ۸ دقیقه هم بزن روغن و اب رو اضافه کن بعداز ۱ دقیقه هم زدن ارد و بکینگ پودر رو اضافه کن
zzzeeeeeyyyyyyyyynaa عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1384 راهنمایی کن گلم مخصوص خامه کشی هس یا نه پودر کیک شکلاتی میگیری کیک خیس میشه درست کرد کیک ساده میشه که روش خامه بزنی تزیینات کنی کیک میوه ای هم میشه توش گردو موز اینا بریزی خیلی خوشمزه میشه
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 ۴ تا تخم مرغ ۱ چهارم لیوان اب جوش ۱چهارم لیوان روغن ۱ لیوان شکر ۱ و نیم لیوان ارد وانیل بگینگ ... ممنونم پس میشه خامه کشی کنم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 پودر کیک شکلاتی میگیری کیک خیس میشه درست کرد کیک ساده میشه که روش خامه بزنی تزیینات کنی کیک میوه ای ... مرسی عزیزم ولی برای خامه کشی منظورم بود نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
zzzeeeeeyyyyyyyyynaa عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1384 میگم که تاحالا چند بار درست کردم ولی دستورش ندارم ☹ دستور نمیخواد که راحت بزنی طرز تهیه کیک برای تولد انواعش رو میگه شکلاتی بینش عالیه طرز تهیه رو مو به مو میگه🤭سرآشپز پاپیون رو دان کن اونجا بهتر نشون میدن
شماره۲۲ عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 1281 ممنونم پس میشه خامه کشی کنم خواهش اره گلم کیک شیفون تقریبا شبیه اسفنجیه پف خیلی خوبی داره
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 خواهش اره گلم کیک شیفون تقریبا شبیه اسفنجیه پف خیلی خوبی داره شما خودتون با این دستور درست کردین پس؟ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏