2777
2789
عنوان

کروناست؟

46 بازدید | 7 پست

سلام من دو سه روزه که سرما خوردم یک روز گلوم خشک بود و میسوخت ولی آزیترومایسین و اینا خوردم خوب شدم گلوم دیگه اذیت نیست از اولشم تب و لرز و بدن درد و سر درد و اینا نداشتم ففط عطسه داشتم اونم در روز سه یا جهار بار سرفه هم امروز کمی دارم نفسم تنگ نیست اما سرفه میکنم خس بویایی چشاییمم کم نشده میترسم برم بیمارستان میگم نکنه کرونا نباشه برم بدتر کرونا بگیرم برگردم

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
نمیخوام بترسی ولی یه تست بده من که میگم داری😎

یعنی کرونا اینقد ساده و آسونه؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو قرنطینه کن. نزدیک کسی نباش. تست بده اینطوری خیالت راحت میشه

والا اگر اینطور باشه که دست کم پنج شیش خانواده درگیرن خونواده همسرم خونواده همکارای شوهرم چون صد در صد شوهرمم لاقل ناقله

اره کافیه تنفسش کنی یا وارد دهنت بشه 

نه منظورم اینه کرونا داشتن اینقد ساده ست؟اونو که میدونم ولی من اصلا حالم بده بد نیست