2777
2789
عنوان

بیبی چکم هیچی نشون نداد

216 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من الان 15 روز از موعد پریودیم گذشته بیبی چک زدم هیچی نشون نداد حتی یه خطم نشون نداد بعد یه ساعت یه هاله منفی اومد، کیا مثه من بودن؟ ایا باردارم؟ 

دوبار تست بزن اون خراب بوده یا برو از بده خیالت راحت بشه انشاالله هرچی ک میخای بشه

انقد جواب منفی گرفتم خسته شدم یه سالو نیم میشه اقدام کردیم ولی هیچی. اما هیچ وقت اینطور نشده پری عقب نیفتاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد جواب منفی گرفتم خسته شدم یه سالو نیم میشه اقدام کردیم ولی هیچی. اما هیچ وقت اینطور نشده پری عقب ...

میدونم درکت میکنم انشاالله ک دوباره بزنی ومثبت بشه دلت شاد بشه برو از بده خب

به نظرتون بیبی چک مارکwodto خوبه؟ 

اره خوبه ولی الان اکثر جنسا اشغال شده

اگر سابقه تاخیر نداشتی ان شاالله ک بارداری گلم

من امروز بی بی زدم هالش قشنگ مشخصه ولی ازمایشم کامل منفی شد🥺🥺🥺🥺

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
اره خوبه ولی الان اکثر جنسا اشغال شده اگر سابقه تاخیر نداشتی ان شاالله ک بارداری گلم من امروز بی ب ...

والا دارم دیونه میشم انقد آز دادم و بیبی چک زدم منفی درامیاد. ولی سابقه نداشته گلم فردا میشه 16 روز پری م عقب افتاده انشالله این ماه جواب بگیرم

پری شما هم عقب افتاده؟ 

آره فردا میشه ۳۰روز کامل 

و تازه بی بی هاله داده ولی ازمایشم منفی شده فعلا کمی دردهای پری دارم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
من امروز بیبی چک زدم منفی در اومد ابنبار ولی پری نشدم هنوز

اخه من امپولم زدم پس فردا سیکل اینماهمه 

ولی دردها حاکی از ی پریود سخته

اخه من امپولم زدم پس فردا سیکل اینماهمه  ولی دردها حاکی از ی پریود سخته

فک  کنم باید بری سونو برداری منم تو این هفته میرم خیالم راحت شه بخدا انقد آز دادم روم نمیشه که برم دیکه😬