2777
2789
عنوان

دلم شکسته خیلی

220 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین...من که خیلی دلم شکسته.تاپیک قبلی منو یادتون میاد یادتون میاد که گفتم دوست پسرم باهام رفتار دوگانه داره.امروز دیگه بهم ثابت شد همه حرفاش همه قربون صدقه هاش همه دوست داشتن هاش همه ی همه دروغ بود.حس یه خانوم هیچ وقت اشتباه نمیکنه بعضی هاتون گفتید شاید کار داره شاید فلانه که وقت نمیزاره برات ولی امروز بهم ثابت شد همه ی اینا همون طور که خودم حدس میزدم بهونه بود.راستش قرار بود که این هفته بره شهرشون و من بهش گفته بودم دوست دارم قبلش ببینمت و واقعا اشتیاقمم برای دیدنش رو با وجود همه ی کم بودناش و نبودناش بهش نشون دادم .حتی خودمم چقدر دل دل میکردم زودتر روز موعد بیاد چقدر با ذوق به خودم میرسیدم برا اون روز.ولی امروز پیام داد که داره میره به علتی حتی حرفی نزد که قرار بزاره جایی همو قدر ۵ دقیقه ببینیم و گفت داره میره .چیزی که اذیتم میکنه اینه که همچنان بهم ابراز علاقه میکنه و با اینکه دلم رو شکونده اونم نه یکبار بلکه چندبار با کارهاش ولی میگه دوستت دارم.ولی من دیگه قلبم شکسته حالم بده دیگه نمیخوام گول دوست داشتن های دروغینش رو بخورم کسی که عاشق باشه هیچ وقت هیچ وقت اینطور رفتار نمیکنه.با دنیا میجنگه برا عشقش.به قول بابام باید به عمل ادم ها نگاه کرد نه به حرف هاشون.اینم بگم من ضعفی نشون ندادم هنوز پیشش از این موضوع با اینکه قلبم شکسته ولی مثل قبل با مهربونی با پیامم بدرقه اش کردم و بهش گفتم مواظب خودش باشه و دوستش دارم.اما راستش نمیخوام دیگه ادامه بدم میخوام باهاش تموم کنم تو روزهای آتی من محبت و عاشقی رو از کسی گدایی نمیکنم و نمیخوام با کسی باشم که فقط تو حرف ادعای عاشقی داره و نه تو عمل...راهنماییم کنید چطور این موضوع رو بهش بگم تو روزهای آینده.نمیخوامم باهاش برخورد بدی داشته باشم خیلی محترمانه میخوام باهاش تموم کنم .راهنماییم کنید دوستای گلم مرسی از اینکه هستید🙏

بهش پیام بده بگو راستش من همه تلاشم رو کردم چون ابن رابطه برام مهم بود اما همه چیز باید دوطرفه باشه که متاسفانه نیس منم نه ادم اویزونیم نه گدای محبت پس بخودم احترام میذارم و میرم خدافظ

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی دوستم از راهنماییت.ولی نمیخوام ضعفی نشون بدم پیشش.به نظرم رک و محترمانه باهاش حرف بزنم بهتره

اره اینم خوبه ببین چه توجیهی واسه رفتارش داره اگه بنظرت منطقی نیومد دیگه ادامه نده 

من رای میدم ، رای درست به عشققاسم سلیمانی
 اره اینم خوبه ببین چه توجیهی واسه رفتارش داره اگه بنظرت منطقی نیومد دیگه ادامه نده 

راستش شاید خودش میخواد به اینجا برسه عزیزم و شاید اتفاقا این چیزیه که میخواد.وگرنه هیچ آدمی رابطه ی عشقیش رو به خطر نمیندازه با این کارا.دیگه تصمیمم رو گرفتم عزیزم دیگه نمیخوام بیشتر از این گول بخورم.