2777
2789
عنوان

زیبایی

145 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها..... من ۱۷ سالمه ..رفتم دکتر واس جوشای صورتم بعد اینک آزمایش دادم بهم قرص راکوتان داد گفت تا دوره ی درمانم کامل نشه ینی حدودا ۶ ماه دیگه نباید صورتمو بند بندارم یا وکس کنم شیو هم دوست ندارم . بنظرتون اگ بند بندازم جوش میزنه یا بزارم دوره درمان کامل شه آخه ۶ ماههههههه راستی اونایی ک از راکوتان استفاده کردن زیر نظردکتر بعد دوره درمان با اصلاح صورت جوش زدن باز یا نع خوب شدن

خب واسه چی بند بندازی؟ کسی که نمیبینتت

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممممم نامزد کردم 😊 اونک میبینه

مدرسه پ چی

شیو کن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
نمیتونم دوس ندارم اصلا

به حرف دکترت گوش کن

این ۶ ماه طوری نمیشه که بند نندازی

نامزدتم ببینه مگه چی میشه

مدرسه که کاری نداره🤔

با ازدواج مشکل نداره؟ 

نع دازم میپرسم تجربه دارن یا نع اگ ارع خو ب منم بگن

خب وقتی دکترت گفته نباید وکس یا بند بندازی به حرفش گوش کن اون که الکی نمیگه حتماً یه چیزی میدونه 

تو این کرونا قرنطینه هم که معمولا صورت زیر ماسکه خیلی مشخص نیست ۶ ماه رو به خاطر جوشات تحمل کن