2777
2789

سلام دوستان یکی از دوستان من با برادرش شریکی یه پژو پارس خریدن پول رو نصف به نصف دادن اما سند به اسم برادرش هست و برادرش برگه ای نوشته که نصف ماشین به اسم خواهره هست و هر دو امضا کردن به همراه امضای شاهد.الان برادره بدون اطلاع خواهره ماشین رو فروخته الان خواهره میتونه با اون برگه ادعا کنه و شکایت کنه و ثابت کنه نصف ماشین فروخته شده برای اونه؟خواهش میکنم راهنمایی کنید 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه الان ماشین فروخته شده و برادره یه ماشین دیگه خریده 

مهم بالاکشیدن مال شراکتیه حالا ماشین باشه یا نباشه مهم نیست 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
برادرش باید نصف پول ماشین به خواهرش بده حالا چه اون ماشین باشه چه نباشه..

خب اخه هیچی بهش نداده ن پولی ن چکی چیزی چون سند ب اسم برادره بوده نتونسته ماشین رو بفروشه .چقد طول میکشه دادگاه رسیدگی کنه به همچین چیزایی

خب اخه هیچی بهش نداده ن پولی ن چکی چیزی چون سند ب اسم برادره بوده نتونسته ماشین رو بفروشه .چقد طول م ...

اول باید شکایت کنه اگه از برادرش امضا داشته باشه و اون شاهدایی ک امضا کردن بیان و شهادت بدن ک برادرش بدون اطلاع ماشین فروخته و پولی به خواهرش نداده باید برادرش خسارت جبران کنه...

اول باید شکایت کنه اگه از برادرش امضا داشته باشه و اون شاهدایی ک امضا کردن بیان و شهادت بدن ک برادرش ...

ممنون عزیزم بخاطر جوابت