2777
2789
عنوان

بارداری

136 بازدید | 26 پست

سلام در سونوگرافی ۷هفته و ۲روز دکتر صدری تشخیص احتمال  جفت قدامی در آینده بهم داد آیا به احتمال زیاد در هفته های بالاتر جفتم قدامی است؟ممکنه تشخیص غلط بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برامنم قدامیه ولی اکثرادرست میشه تاماه اخر

یعنی چی درست میشه؟ 

فک کنم منظورتون سفالیک یا بریچ بودن بچه هست 

وگرنه جفت هرچی باشه تا اخر همونه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
آخه تو هفت هفته فعلا جفت مشخص نمیشه که ولی این احتمال داده

بله میدونم بخاطر همین میگم  کلا به احتمالات تو بارداری دل نبند 

همه چی قابل تغییره 

چرا براتون مهمه که جفت چی باشه!؟ 😐🤔

همینکه سرراهی نباشه کافیه 

قدامی یا خلفی فرق انچنانی ای نداره 

یعنی چی درست میشه؟  فک کنم منظورتون سفالیک یا بریچ بودن بچه هست  وگرنه جفت هرچی باشه تا ...

نه سونومن گفت هم بریچه هم یکم قدامیه مشکلی نیست حرکات جنین زیاده اونم تحت تاثیرمیذاره 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
بله میدونم بخاطر همین میگم  کلا به احتمالات تو بارداری دل نبند  همه چی قابل تغییره  ...

قدامی حرکات دیرتر احساس میشه ادم می‌ترسه و شنیدم قدامی اکثرا دختر هست 

نه سونومن گفت هم بریچه هم یکم قدامیه مشکلی نیست حرکات جنین زیاده اونم تحت تاثیرمیذاره  

بریچ و سفالیک وضعیت بچه تو رحم هست ؛ یعنی اگر بریچ باشه سرش بالاست و اگر سفالیک باشه سرش پایینه 

اما قدامی یا خلفی وضعیت جفت هست که قدامی یعنی جفت در جلوی بچه قرار گرفته که میشه به سمت شکم و خلفی جفت در پشت بچه قرار گرفته که میشه به سمت کمر، 

روی حرکات بچه تاثیری نداره، اما روی اینکه ما حرکات رو بفهمیمم تاثیر داره 

اگر جفت قدامی باشه احتمال داره حرکات رو دیرتر احساس کنید 

البته مدل های قرارگیری دیگری هم برای جفت وجود داره اما اکثرا یا قدامی هستن یا خلفی 

پس اینکه میگن اکثر قدامی ها دختر هستند دروغه

اره باباکلاوضعیت وعلاعم بارداری براهمه متفاوته

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز