2777
2789

نداره...منم میخوام نوکاشوبزنم...ولی حیفم میاد...بلنده

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط کوتاه کن اول بعد نزار موخوره بگیره اینایی که میگم رعایت کن ببین اروم موهاتو شونه کن خیلی خیلی شل موهات رو بباف بعد حموم با روغن نوک موهات رو فقط چرب کن شبا موهات رو باز نزار همین دیگه موخوره نمیگیره هر سه هفته یک بار یذره خیلی کم کوتاه کن همیشه

موخوره درمان نداره فقط کوتاهی. ماسک و روغن مو و اینا هم برای پیشگیریه و وقتی ایجاد شد دیگه با هیچی جز کوتاهی نمیره یه دستگاه هم توی بعضی آرایشگاه‌ها واسه موخوره گیری هست که مو رو داغون میکنه فقط هفته اول خوبه. 

🧚🏻‍♀️
مرررسی گلم💚

خواهش عزیزم واسه زودتر رشد کردنشم قرص زینک پلاس بخور با قرص ویتامین ایی برا درخشش مو اهنو و پروتئینم به بدنت برسون استرس باعث موخوره و ریزش میشه ریلکس باش

حداقل 2 ماه یه بار کمی کوتاه کن .اگه موهات خشکه نرم کننده استفاده کن فقط برا پایین موهات، من از نرم کننده گلرنگ استفاده میکنم. شامپو هم ایپک بنفشه و همیشه هم موهامو میبافم. موخرش برطرف شده اینطوری

تا خرمن‌ات نسوزد، تشویش ما ندانی‌!
نت ولی خودم در همین حد فرم😅

چه عالی 

موهای من دقیق رنگش فرمش مثل ایناست البته دوبرابر بلندتره واسه همین نظرمو جلب کرد

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
چه عالی  موهای من دقیق رنگش فرمش مثل ایناست البته دوبرابر بلندتره واسه همین نظرمو جلب کرد

من اندازش همین قدر البته رنگش مشکی

گیسو کمندی شما😍

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
من اندازش همین قدر البته رنگش مشکی گیسو کمندی شما😍

عاشق موی بلندم بااینکه موهام بلنده باز وقتی موی بلند می بینم دلم می ره

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻