خانوما من ای یه مدته نرفتم سراغ فال و خواستم تا ابد نرم ولی متاسفانه امروز دوبار رفتم سراغش و بار دوم انقد پشیمان شدم و گریه کردم که چرا این کارو کردم به نظرتون چی بخونم خدا ببخشتم و سنگینی نیفته روم تورو خدا کمکم کنین
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ای بابا خدا لعنتشون کنه سوره مزمل بخون زیاد بخون سوره مریم من خودم با چله دو بار سوره یس و حشر همزما ...
خوش ب سعادت ...منم از خدا حاجت گرفتم قبلا ... قبل اینکه دست به دعا اینا بزنم البته....الان دیگه دلم مرده هرچی چله ختم برمیدارم اثر نمیبینم کلی برداشتم تاحالا
خوش ب سعادت ...منم از خدا حاجت گرفتم قبلا ... قبل اینکه دست به دعا اینا بزنم البته....الان دیگه دلم ...
نه این حرف و نزن ما بنده خدا هستیم، هممون هم خطا کردیم خدا مهربونه بخشندست خیلی بزرگتر از خطاها و گناهای ما هستش از ته دل احساس ندامت و پشیمونی از گناه داری خدا خودش میبخشتت از خودش بخواه راهی رو جلو پات بزاره حتما میزاره نگران نباش ناامید نشو
دوست مهربون شما ختم یاسین و حشر رو حاجت گرفتین... چه شکلی انجامش میدادین؟
چهل شب یاسین با چهل و یک سوره حشر رو همزمان با هم یعنی تاریخ شروعش باهم بود قبل غروب آفتاب حشر رو میخوندم به چهار آیه آخر حشر که میرسیدم حاجتم رو میخواستم شبا هم یاسین میخوندم باورت نمیشه ولی من شنیدن صدای قلب بچه برام شده بود آرزو روزی که رفتم سونو سوره یاسین و باز کرده بودم رو سینم بود که اولین بار صداشو شنیدم شما هم بگیر انشالله به صلاح باشه حاجت روا میشی
چهل شب یاسین با چهل و یک سوره حشر رو همزمان با هم یعنی تاریخ شروعش باهم بود قبل غروب آفتاب حشر رو می ...
نیت میکنم خدا بخاد از فردا شروع کنم... من خیلی اعتقاداتم از دست دادمو سرد و بی میل شدم... اما این ختم به دلم نشسته... ایشالا توفیق شروع و پایانش، هردوشو داشته باشم ولی با دست پر...