2777
2789
عنوان

😐یا ابلفضل

62 بازدید | 9 پست

|: من رل دارم بعد توی یک گروه دوستانه عضو شدم دبدم یک پسره بعم پیام داده منم بگم خیلی مودب کنار این جور ادما(غریبه)هستم گفتم کاریم داری؟گفت نه از اخلاقت خوشم اومده مهربونی گذشت گذشت دیدم میگه دوستت دارم و ...اینا گفت دست خودم نیست و ...منم ادم دلسوزیم خیلی دلسوزم اصلا یک چیزی میگم یک چیز میشنوی ازونور رلم خیلی ادم خوبیه نمیخوام بهش خیانت کنم 6ماهه باهاشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐😐😐چه ربطی به تاپیکم داره

خیلی ربط داره .. 

بعضی وقتا ادم اقتضای سن اش هست ..

حواستو جمع کن توی فضای مجازی به کسی اعتماد نکنی عزیزم

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
خیلی ربط داره ..  بعضی وقتا ادم اقتضای سن اش هست .. حواستو جمع کن توی فضای مجازی به کسی اعتما ...

😂راستش اصلا از پسرا خوشم نمیاد زیاد اعتمام بهشون زیاد ندارم😉ولی بازم ممنون از هشدارت😅

وا نه میگم چطودی بهش بگم نمیخام باهاش رل بزنم بدون اینکه ناراحت بشه 😐😐

اول اینکه خیلی بد اخلاقی حس میکنم   چون من سوال پرسیدم خیلی تند برخورد می‌کنی نه فقط با من ، دوم اینکه 

الکی میگه نمیخاد باهات باشه واسه منم زیاد پیش اومده پسرا میان مظلوم نمایی میکنند که خیلی از اخلاقیات خوشم اومده و دلمو نشکن میدونن از کدوم در وارد بشن من قبلاً خیلی این تجربه ها رو داشتم ولی الان نه خدارو شکر بگو من رل دارم و اگه بفهمه با شما حرف زدم خیلی ناراحت میشه خداحافظ و بلاک⁦🖐️⁩

خدایا شکرت♥️♥️♥️
اول اینکه خیلی بد اخلاقی حس میکنم   چون من سوال پرسیدم خیلی تند برخورد می‌کنی نه فقط با من ...

ببخشید خب حرفتون زشت بود چرا باید با دونفر همزمان باشم بعدم بهش گفتم 

ببخشید خب حرفتون زشت بود چرا باید با دونفر همزمان باشم بعدم بهش گفتم 

من نگفتم که چرا درست نخوندی ازت سوال پرسیدم که میخای با جفتشون باشی

اینم از راهنمایی منه😐😕

خدایا شکرت♥️♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792