dordone98 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2573 عنوان دعای توسل 352 بازدید | 91 پست سلام دوستان دعای توسل به نیت حاجت روایی خودتون و یه بنده خدایی که دادگاه میخواد خونشو بگیره اگر براتون مقدور بود بخونین.تا آخر امشب وقت داره.ممنون میشم اگر خوندین بگین که خوندین. 1399/11/21 | 15:12 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92212 من مریضم میشه یکی برام بخونید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
dordone98 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2573 من هم برای افرادی که بخونن آیت الکرسی میخونم.
dordone98 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2573 من مریضم میشه یکی برام بخونید انشالله خدا شفاتون بده عزیزم.براتون آیت الکرسی میخونم.
سیدمحمد39 عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1338 انشاء الله تا شب میخونم اندکی صبر سحر نزدیک است بزودی می بینی بیتابی مکن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 عزیزم من تآخرشب میخونم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
dordone98 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2573 انشاء الله تا شب میخونم انشالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشین.براتون آیت الکرسی خوندم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 من مریضم میشه یکی برام بخونید منم براتون میخونم عزیزم انشالله هرچه زودترسلامتیتونوبه دست بیارید راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
dordone98 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2573 عزیزم من تآخرشب میخونم خدا خیرتون بده عزیزم.براتون آیت الکرسی خوندم
dordone98 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2573 یکی ان شاالله مشکلش حل شه انشالله که حاجت روا باشین و هیچ وقت دشمن شاد نشین.براتون آیت الکرسی خوندم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 خدا خیرتون بده عزیزم.براتون آیت الکرسی خوندم ممنون 💖💖😊 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سیدمحمد39 عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 1338 انشالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشین.براتون آیت الکرسی خوندم ممنون لطف کردین اندکی صبر سحر نزدیک است بزودی می بینی بیتابی مکن