2777
2789
عنوان

کف پای صاف

2040 بازدید | 13 پست

سلام خانمها در اصفهان مرکزی میشناسید که اسکن کف پا انجام بده وکفی سه بعدی بسازه براب کفی طبی پاهای صاف پسرم میخواستم کرج وتهران زیاد هست ولی برام سخته رفتن به اونجا خواهشا اگه اصفهان سراغ دارید ادرس بهم بدید یا شماره تماس ممنون از همه عزیزانی که کمک میکنند 

سلام عزیزم شما توی یه تاپیک دیگه گفتید پسرتون راپیش تحریریان بردید وتوصیه خاصی نکرد؟

الان دیدم برای کفی سوال کردید؟میخاستم ببینم پیش دکتردیگه رفتید واون گفته به کفی نیازداره؟کدوم دکتر؟

ممنون

سلام عزیزم شما توی یه تاپیک دیگه گفتید پسرتون راپیش تحریریان بردید وتوصیه خاصی نکرد؟ الان دیدم برای ...

سلام نخیر دیگه پیش تحریان نرفتم ولی من کفی از لوازمپزشکی ها میگیرم وداخل کفشش میندازم چون راحتر وبدون کفی پادرد میگیره معمولا وبه توصیه کسی که خودش از کفی سه بعدی استفاده میگرد گفت راحتر واین کفی استاندارد تر هست نسبتبه اونی که از لوازم‌پزشکی خریدم وانشا اله شرایط بهتر بشه دنبال اینم ببرمش پیش ارتوپد تهران ببینم تیاز به کار هست یانه؟ شما چه خبر چه کردید ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام نخیر دیگه پیش تحریان نرفتم ولی من کفی از لوازمپزشکی ها میگیرم وداخل کفشش میندازم چون راحتر وبدو ...

من همون پارسال پیش تحریریان بردم گفت کف پای صاف مشکل نیست هرکسی کف پاش یه شکله کفی وکفشم نیاز نیست

بچه تون چندسالشه؟

۱۰ سال ولی پاهاش هم پرانتزی هست شما اکه کوچک هست وانحراف مچ پا داره حتما پیگیرتر باشید چون با وسایل خاصی تو‌سن کم میشه انحراف مچ‌پا که در اثر مشکل پای پرانتزی وکف پا صاف پیش میاد را بهتر کرد من دیر اقدام کردم ,،😔

۱۰ سال ولی پاهاش هم پرانتزی هست شما اکه کوچک هست وانحراف مچ پا داره حتما پیگیرتر باشید چون با وسایل ...

آره پاهاش ضربدری روبه داخل هست.

یعنی شما کلا دکتر نبردیتش والان کفی واین چیزا خودتون استفاده میکنید.

گفتید پاش دردمیگیره پس مسلما بچه ی منم الان ۴سالشه چیزی نمیگه ولی احتمالش هست بزرگتر بشه پاش دردبگیره

چرا ارتوپد که چند تا بردم همه توصیه به کفی کردند ولی دوستم که تبریز بود دخترش همین مشکلات پسر من داشت به یه مرکز تخصصی برد وتا هفت سالگی حتی تو‌خونه کفش ویه وسیله که به پاهاش میبست همیشه داشت الان خداشکر عادی هست ومشکلی نداره ولی پسر من هر چی بزرگتر میشه حس میکنم بیشتر اذیت هست وفعالیت ورزشی راحت نمیتونه انجام بده وارتوپد عمومی بهم گفت ۱۴سالگی پیش جرا ح بروید اگه خیلی اذیت بود ولی خوذش صبور وتا حدودی کنار اومده فعلا ولی شما سنش الان خوبه راحت استخوان شکل میگیره ببرش منم تحریان گفت نیازی نیست دیگه پیگیر نشدم متاسفانه

سلام عزیزم. اگر ممکنه لطفا جوابم بده.

پسر من ده سالشه .کمی اضافه وزن داره .امسال از دی ما متوجه شدم مچ پاش به داخل انحراف پیدا کرده .بردم پیش چند تا ارتوپد .هر کدوم یه حرفی زدن .

یکی گفته جراحی .یکی گفت کفی .یکی گفت هیچی لازم نیست .

میخواستم بدونم شما بچه تون برای اسکن پا کجا بردید .براش کفی گرفتید یا نه ؟؟؟

اگر جوابمو بدی لطف بزرگی در حقم کردید 

الهم صل علی محمد و آل محمد 

سلام 

عزیزانی که بچه هاشون صافی کف پا و چرخش مچ پا به داخل دارن ،چه درمانی برای چرخش مچ پا به داخل انجام دادن که نتیجه گرفتن 

پسرم ۱۱سالشه همین مشکلو داره ،ارتوپد گفت ببرش تهران پیش ارتوپد کودکان به احتمال زیاد باید زانوهاش جراحی بشه🥺منم هنوز تهران نبردمش 

می‌خوام ببرم پیش متخصص طب فیزیکی ببینم چی میگه

سلام عزیزانی که بچه هاشون صافی کف پا و چرخش مچ پا به داخل دارن ،چه درمانی برای چرخش مچ پا به داخل ان ...

سلام عزیزم شما آیا جراحی انجام دادید ؟ پسرمنم ۱۶ سالشه اصفهان دوساله کفی میندازه اما واقعا بدرد نخوره. گول کفی رو کسی نخوره باید از اساس  اصلاح بشه  الان تهران میبینم روزانه چقدر عمل میکنن اونم فقط با ی پیچ که  زیر مچ جا میزارن ...حیف من نمی‌دونستم جراحی وجود داره  چون دکتر احمق تو اصفهان  بمن چیزی نگفت تا اینستاگرام دیدم و تابستون از دستم رفت