2777
2789
عنوان

این داستان. ..

78 بازدید | 15 پست

خوب اول سلام ،

هنوز تایپ نکردم اما ماجرا راجع به یکی از بستگان هست قبلا عضو بودم درخواست لغو کاربری دادم تعلیق شدم پس لطفا نگید چرا هنوز عضو نشده تاپیک زدیا😐😁

چراهنوز عضونشده تاپیک زدی هان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز از سر کار امد بچش رو ببره ما گفتیم شما هم ک فردا میخوای گوشی جدید بخری و این گوشی رو هم بدی به ما ، یه لحظه به ما گفت وای متاسفم گوشیم رو دادم به ابجیم منم امروز بچش رو اورد خونمون رفتم در رو باز کنم صبحی بچش بیاره تا اوردش گفتم برو بده به همونا ک گوشیت رو میدیشون بعد به ابجیش رفته بود گفته بود حالا هر جا میشینه بد گوییم میکنه😐😏😏

نمیدونم من اگه بودم مودبانه تر بدون اوردن حرف گوشی بهش می گفتم بچه ات کمتر بیار اینجا اینجوری خودت پ ...

نمیدونم اخه مامانم هم خیلی دعوام کرد گفت نشانه بیشعوریته بعد امد بچش رو گرفت و برد من ک هر جا ببینمش دیگه کم محلی میکنم این گوشی برا ابجیم میخواستیم بخریم چقدرم ابجیم بچش رو دوست داره

نمیدونم اخه مامانم هم خیلی دعوام کرد گفت نشانه بیشعوریته بعد امد بچش رو گرفت و برد من ک هر جا ببینمش ...

عزیزم اعصاب بقیه رو برا یه گوشی خورد نکن ایشالا یه بهترش برا خواهرت می خرین فکر کنم سنت کم؟تحت تاثیر یسری مسایل هستی

عزیزم اعصاب بقیه رو برا یه گوشی خورد نکن ایشالا یه بهترش برا خواهرت می خرین فکر کنم سنت کم؟تحت تاثیر ...

بله😀 اخه ابجیم هم خیلی ناراحت شد میگفت چرا خیلی بچش رو دوست داشت همیشه ابجیم با بچش بازی میکرد😐