2777
2789
شما آنومالی رفتی؟ 

نه ۹ اسفند وقتمه.الان ۱۵ هفته ۴ روزمه

۱۸ هفته میرم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه ببخشید با یه تایپک دیگه اشتباه گرفتم گفتم اصلا ناراحت نباش و اینا آخه دلش بچه میخواست یه لحظه فکر کردم اونی 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
عه ببخشید با یه تایپک دیگه اشتباه گرفتم گفتم اصلا ناراحت نباش و اینا آخه دلش بچه میخواست یه لحظه فکر ...

طوری نیس گلم.

کیه که دلش بچه نخواد؟!

الهی خدا به همه بده.

به منم هرموقع صلاح میدونه بده😅

طوری نیس گلم. کیه که دلش بچه نخواد؟! الهی خدا به همه بده. به منم هرموقع صلاح میدونه بده😅

الهی آمین عزیزم ❤🤲🏻

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤