2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

441 بازدید | 13 پست

سلام دوستا میگم من چند روزه همش کسیو که ۶ ۷ سال پیش دوستش داشتم هم شهریمونم بود تو فکرشم همش خود به خود میخوام فک نکنم میاد تو فکرم شبا هم همش خوابشو میبینم امشب دیدم انگار چند و لحاف تشک بود افتاد روم کسی نیومد برداره اون بدو بدو اومد سمتم و برداشت اصلا گیج شدم حتی نمیخوام بهش فک کنم خیلی بهم بدی کرد دروغ گف خیانت کرد گف یجوری رابطمون بهم خورد خیلی دوسش داشتم هرچقد سعی میکردم نمیتونسم فراموشش کنم اخرش شب تاسوعا خواستم فراموشش کنم که شد بعد رفتم دانشگاه شهر دیگه کلا دور شدم سه ساله هم ازدواج کردم یه بچه دارم الان سه روز اینجوری شدم😔

اصن فک نکن بهش

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم 

اول از همه بگم این مسائلی که گفتین و خواب ها کاملا طبیعیه 

آدم ها حتی اگر ۲۰ یا ۳۰ سال پیش هم یه اتفاقی افتاده باشه   یا در برهه ای از زمان به کسی علاقه مند شده باشن جوریکه احساسات و عواطفشون اون زمان درگیر شده باشه ممکنه سال ها بعد خواب اون شخص رو ببینن به تکرر

ضمیر ناخودآگاه انسان خیلی حساسه و کوچکترین احساسات مخفی رو درون خودش نگه می داره. 

اینکه خواب دیدین به شما توجه میکرده اون شخص بخاطر این هست که یه زمانی دلتون میخواسته از ایشون عشق و علاقه دریافت کنید ولی این اتفاق نیفتاده .

اصلا خودتون رو سرزنش یه وقت نکنید چون کاملا طبیعیه و برای هر کسی که این تجربیات رو داشته ممکنه پیش بیاد و سعی در فراموش کردن بیشتر باعث میشه فراموش نکنید .

شما به این فکر کنید اون زمان تموم شده  و همه ی این ها زاییده ی ضمیر ناخودآگاه منه .

با خودتون بگین الآن خانواده خوبی تشکیل دادم همسر دارم بچه دارم و خدارو شکر میکنم ... خداوند برای من بهترین دو میخواست و همین شد .

بهش توجه نکنید به مرور دوباره فراموش میشه عزیزم 

سلام عزیزم  اول از همه بگم این مسائلی که گفتین و خواب ها کاملا طبیعیه  آدم ها حتی اگر ۲۰ ...

شکر میکنم چون میگم اگه باهاش ازدواجم میکردم چشم چرون میشد درحالیکه شوهر من همچین اخلاقی نداره عاشقمه اما نمیدونم چرا اینجوری شدم خودمم ناراحتم

اونموقع ها خیلی دوسش داشتم اونم دوسم داشتا بیشتر از من اون دوستم داشت کادو میخرید و همیشه نامه مینوشت درسته گوشی داشتیم اما مینوشت که اینچوری میخوام زندگی کنیم کلا درباره زندگیمون بعد ازدواج مینوست بعدم میگف تو بنویس که چجوری میخوای باشه زندگیمون حتی واس گردشای بعد ازدواجموم برنامه ریخته بود نمیدونم چیشد کلا عوض شد شنیدم با یکی دیگس به خودش گفتم گف نه تا اینکه رفتم دانشگاه و فراموشش کردم اما شنیدم همه میگف باهمیم بهش زنگ زدم بگم کلی فش داد بعد شمارمو داد دوس دخترش اونم گف به عشقم زنگ نزن گف عشقتم مال خودت با من کاری نداشته باشین من بعدش سال ۹۶ ازدواج کردم اونم بعد من الانم که....

اصلا مهم نیس اما چرا میاد تو فکرم موندم اونم همزمان با من یه هفته بعد من عقد کرد

چه جالب نکنه مال ضمیرناخودآگاه باشه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
نمیدونم والا اصلا نمیدونم چم شده خوشم نمیاد اینجوری باشم

من الانكه سي سالمه هنوزم خواب خونه باغ ك قبلا توش زندگی میکردم میبینم  درصورتیکه حتی به اون خونه ومحله اش فکرهمنمیکنم اینا مال ضمیرناخودآگاه هست چاره ای نداره انگار

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
شکر میکنم چون میگم اگه باهاش ازدواجم میکردم چشم چرون میشد درحالیکه شوهر من همچین اخلاقی نداره عاشقمه ...

عزیزم تا دلت بخواد از این موارد دیدم و شنیدم که پسر قبل از ازدواج همین رفتار هایی که اون آقا پسر با شما داشتن رو انجام دادن و بیشتر از همه اینگونه افراد خیانت میکنن ...بهترین ازدواج ها ازدواجی بوده که در ابتدا عشق و عاشقی نبوده و الآن خودت داری به چشم میبینی .

گفتم بهتون خودتو سرزنش نکن واسه ی اینکه این فکرا دوباره وارد ذهنتون میشه...گاهی ما کنترلی روی ذهنمون نداریم و نباید خودمون رو واسش سرزنش کنیم ...به مرور و به زودی برطرف میشه به احتمال زیاد بعد از اون خواب هست .

نگران نباشید 

اگر خانه دار هستین و مشغولیت کاری ندارین بهتون پیشنهاد  میدم یه مهارتی یاد بگیرین و  سعی کنید بیکار نباشید .

نمیدونم والا اصلا نمیدونم چم شده خوشم نمیاد اینجوری باشم

چون با خودت فکر میکنی داری خیانت میکنی به همسرت ولی فکرش رو نکن میدونی چرا ؟ چون آدم با وجدانی هستی و مطمئن باش خدا هم کمکت میکنه ...همینکه همسرت شکر خدا خوبه خدارو شکر کن .

بیشتر دخترا جذب پسر های خوبی نمیشن در دورانی که سن کمی دارن 

2790
2778
2791
2779
2792