2777
2789
عنوان

چرا اگہ یہ پسر بفھمہ دوستش داری میرہ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 34 پست
وای دقیق اینم عصبی، مغرور و خیلی حرومزادہ، اینقدر بھش خوبی کردم و با نامردی و بیرحمی جوابمو داد، خیل ...

اينجور ادما رو فقط بايد له كرد مثل خودشون

٧ سال ٣ سالشو عاشقى كرد گولم زد ٤ سالشو هرچى غم به دلم كرد سكوت كردم اما الان ديگه بريدم جورى لهش كردم نتونه كمر صاف كنه

تو هم اصلا بهش پیام و اینا نده اگه تو یه محلین با دوستات  از اونجایی که میدونی اون میبینه رد شو ...

ولی من این عوضی رو نمیبینم، ھمدیگہ رو بلاک کردیم، ولی بھم یہ بار گفت تو نمیتونی منو فراموش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينجور ادما رو فقط بايد له كرد مثل خودشون ٧ سال ٣ سالشو عاشقى كرد گولم زد ٤ سالشو هرچى غم به دلم كر ...

افرین، بہ دل منم خیلی غم گذاشتہ کہ فقط یہ مدت با گریہ میخوابیدم، دعا کن برگردہ لھش کنم، چون حق من این نبود، من صادقانہ دوستش داستم و کمکش کردم ولی بی نھایت نامردی و ظلم دیدم

ولی من این عوضی رو نمیبینم، ھمدیگہ رو بلاک کردیم، ولی بھم یہ بار گفت تو نمیتونی منو فراموش کنی

عه اگه نمیبینیش که کلا منتفی شد قضیه پروفایلایه شادو قشنگ بزار بالاخره احتمال داره چکت کنه بعدا اگه به ضررت تموم نمیشه بعده یکی دوماه پروف عاشقونه بزار  یه جوری که مثلا یکی دیگه اومده تو زندگیت اونو فراموش کردی 

اما جوری نباشه که بدتر اون فکر کنه واسه اون گذاشتیا 😂

بزار فک کنه با یکی دیگی رل زدی اونو کلا فراموش کردی بدتر ضدحال میخوره بهش که ب اینزودی فراموشش کردی 

تنها راه حل اینه بنظرم که بدونه بدون اون شادو خوشی به هیچ جاتم نیس ک اون ولت کرده 

افرین، بہ دل منم خیلی غم گذاشتہ کہ فقط یہ مدت با گریہ میخوابیدم، دعا کن برگردہ لھش کنم، چون حق من ای ...

برو خداتو شكر كن دوست بوديد ديگه ريختشو نميبينى واسه منه بدبخت شوهرمه كه از خودخواهيش راضى نميشه طلاقم بده دارم داغون ميشم به خودكشى فكر ميكنم