2777
2789
عنوان

بیاید کمک

58 بازدید | 9 پست

پسرم با شوهرم بیرونه 

من خونه مامانمم 

مامانم میگفت بدرد نخور و اینا 

الان رفته اتاق خوابیده 

برم بیرون یا بمونم 

ازش انتظار نداشتم براش گوشی خریدم و مبل حتی یخچال شم من خریدم 

واقعا خیلی بده پدر نداشتن اگه بابام زنده بود الان ازم طرفداری میکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس همچین مادری من تره هم خورد نمیکنم که دل بچشو میشکنه لیاقت محبت نداره برو بیرون از اونجا

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
واس همچین مادری من تره هم خورد نمیکنم که دل بچشو میشکنه لیاقت محبت نداره برو بیرون از اونجا

زنگ زدم شوهرم بیاد دنبالم 

روز تولدم شد روز گریه کردن 

همش اشک بریزم این شده کار هرروزم

زنگ زدم شوهرم بیاد دنبالم  روز تولدم شد روز گریه کردن  همش اشک بریزم این شده کار هرروزم

خدا به دلت صبر بده.گریه نکن برا کسی که لیاقت اشکاتو نداره عزیزم

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
ممنون

تولدتم مبارک