2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم؟

811 بازدید | 19 پست

سلام من بسالونیمه اقدامم این ماه  بیستم سیکلم ی درد عجیب داشتم بعدشم سینم درد میکرد دیگه علائم رفتن الان س روز از موعدم گذشته پریودمم منظم بوده ولی ماع قبل بخاطری ک پویودم بامرخصی همسرم هماهنگ بشه قرص ال دی خوردم...امکان داره تاخیر بخاطر ال دی باشه؟؟بی بی چک چندروز بعد از موعدنشون میدت

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرین پریت کی بود؟

نوزدهم ماه قبل بود شوهرمم سرکاره ازم دوره شوهرم تا چهارم بهمن پیشم بود فقط 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
نشون میده الان بی بی چک بزن ببینیم😍😍

حتما باید ادرار صب باشه؟؟الان چک ندارم  شوهرمم میگه تا ی هفته نمیزارم بخری شاید پری شدی ناراحت میشی باز

بزن بیبی چک نشون میده دیگه .....زدی لایک کن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بزن بیبی چک نشون میده دیگه .....زدی لایک کن 

اخه دو س روزه درد پریودی دارم میترسم نباشه داغون میشم بخدا کمر درد و دل درد دارم

اخه دو س روزه درد پریودی دارم میترسم نباشه داغون میشم بخدا کمر درد و دل درد دارم

علایم پریودی هم مثل علایم بارداری هست 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

حتما باید ادرار صب باشه؟؟الان چک ندارم  شوهرمم میگه تا ی هفته نمیزارم بخری شاید پری شدی ناراحت ...

نه ۴ ساعت دسشویی نرفته باشی اوکیه ادرار غلیظو راحت نشون میده 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
نه ۴ ساعت دسشویی نرفته باشی اوکیه ادرار غلیظو راحت نشون میده 

خب من ٩رفته بودم تاهمسرم بیاد بریم بی بی بخرم میشه چهارساعت

علایم پریودی هم مثل علایم بارداری هست 

یعنی میشه خدا صدای منو شنیده باشه😔

یعنی میشه خدا صدای منو شنیده باشه😔

انشالله که هستی 

[QUOTE=176414195]بزن بیبی چک نشون میده دیگه .....زدی لایک کن [/QUOTا مثیت بود عزیزم

[QUOTE=176414195]بزن بیبی چک نشون میده دیگه .....زدی لایک کن [/QUOTا مثیت بود عزیزم

خداروشکر مبارکت باشه ......برا منم دعا کن