2777
2789

من شمالیم .

سیر تف میدی .سیر رنده شده

بعد گوجه رنده شده و رو با بادمجون کبابی له شده رو قاطیش میکنی ی خورده میزاری شعلش کم باشه تا ی خورده مغز پخت شه بعد روغن میزنی تخم مرغ

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلی غذای محبوب ما شمالیاست . بادمجونو کبابی میکنیم میریزیم تو قابلمه میکوبیم سیر و ادویه بهش میزنیم گوجه توش میندازیم میذاریم بپزه اخرش تخم مرغ اضافه میکنیم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اول سیرداغ زردچوبه داغ میکنی بعد ۴ ، ۵ تا کوجه که ریز خورد کردی بهش اضافه میکنی رنگ که انداخت حدود نیم کیلو بادمجون کبابی بهش اضافه میکنی ، زیاد هم میزنی تا خوب جابیفته وقتی خوب نرم شد و روغن انداخت میزنی کنار تا نصف حجم ماهی تابه رو بگیره و کنارش نیمرو میندازی دست آخر میکشی توی بشقاب و روش نیمرو میذاری 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

خیلی خوشمزه س

بادمجونتو کبابی کن

بعدساطوری کن

پیاز داغ درست کن و بادمجونتو بذار با پیاز تفت داده شه

نمک و زردچوبه بزن ....من گوچه رنده میکنم تو یه ظرف میذارم آبش جمع شه بعد به بادمجونم اضافه میکنم میذارم خوب باهم تفت بخورن با شعله کم...در پایان دو تا ۳ تا بستگی ب اندازه بادمجونت داره تخم مرغ میشکنم 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خیلی خوشمزس من عاشقشم

بادمجونا رو کبابی میکنی اگه تونستی گوجه رو هم کباب کن اگه نه که خورد کن بزار بپزه با نمک و فلفل و زردچوبه و کمی روغن تا ابش کشیده بشه.بهتره نسبت گوجه به بادمجون بیشتر باشه تا خوشرنگ بشه.بادمجونای کبابی رو بزار رو هم خنک که شک پوستشو بگیر اینجوری غلفتی کنده میشه به هیچ وجه زیر اب نگیر چون مزش از بین میره بعد که پوست گرفتی با گوشتکوب بکوبش خوب توی مخلوط کن یا خرد کن نریز بد میشه.بعدش سیر رو رنده کن با روغن تفتش بده اگه دوس داشتی یه تخم مرغم بشکن همش بزن تا سفت بشه بعد بادمجونا رو اضافه کن و گوجه رو بزار با شعله ی ملایم کاملا ابش کشیده بشه.نوش جون

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

من دوست دارم

طعم ها كاملا ذائقه‌ايه

طعم اصلي اين غذا به كباب كردن بادمجونشه و سير فراوونش

بادمجون رو كباب كنيد يا توي فر يا رو اجاق گاز..... پوستشو جدا كنيد و بعدش ساطوري كنيد يا كامل لهش كنيد

پوست گوجه ها رو بگيريد. خردشون كنيد (مامانم دونه هاشو نميريزه اما من تنبلم)

سير رو هم له كنيد و تو روغن بزاريد سرخ شه . البته نه خيلي

بعد تو همون تابه اي كه سير رو سرخ كرديد گوجه و بادمجون رو اضافه كنيد با نمك و فلفل. اجازه بديد آبش كشيده بشه و به روغن بياد اصطلاحا

بعد تخم مرغ رو كه حسابي مخلوط كرديد ميتونيد اضافه كنيد. بصورت جدا بذاريد با روغن بپزه و يا بسته بشه بعد با موادتون مخلوط كنيد.

منو زندادشم تخم مرغ رو چون رژيم داريم آب پز ميكنيم و بعد بصورت رنده شده به مواد اضافه ميكنيم