2821
2789

توروخدا اگه کسی هست به منم جواب بده

توروخدا میشه بگی منو شوهرم آشتی میکنیم یا دیگه راهی نیست؟؟ امروز میاد خونه؟؟

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

سلام خواهرگلم

از آشناهامون ختم قران با هزینه کم انجام میدن برای تامین هزینه های خودشون ودرمان بچه شون .

اگر کسی از اطرافیانتون یا خودتون نیاز داشتن خوشحال میشم کمک کنم ومعرفی کنم.

هر جزء هفت هزار هدیه میگیرند ودرپایان ختم روضه برای متوفی می خونن .

ختم یس ده هزار

ختم انعام ۲۵ هزار

و روضه برای ائمه هم با هزینه کم می خونن.

برای همسرتون میگم سوره الرحمان می خونم.الهی که زود خوب بشن.وقتی یکی کنار آدم مریض باشه واز عزیزاش باشه آدم چقدر زجر می کشه وانگار قبل از اون مریض میشه.یاد مادرم افتادم.😔😢😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خواهرگلم از آشناهامون ختم قران با هزینه کم انجام میدن برای تامین هزینه های خودشون ودرمان بچه ش ...

واقعا

ممنونم

شماره حساب بدید بریزم بحسابشون

دکترا ۲۰  الی ۳۰ درصد امید دارن میگن به بدن خودش بستگی داره

واقعا ممنونم شماره حساب بدید بریزم بحسابشون دکترا ۲۰  الی ۳۰ درصد امید دارن میگن به بدن خودش ...

کدوم ختم رو می خواید؟میگم فعلا بخونن  نیت کنیدهر موقع حاجت روا شدین بیایین خبرم بدین تا بگم بریزین به حسابشون.

واقعا ممنونم شماره حساب بدید بریزم بحسابشون دکترا ۲۰  الی ۳۰ درصد امید دارن میگن به بدن خودش ...

الهی که زودتر خوب بشن.

اگر می تونید خودتونم براشون چله زیارت عاشورا هدیه به شهید نوید صفری بخونید.

دلم گرفت خدا رو قسم میدم به محل نزول ستارگان که هر چه زودتر آرامش وسلامتی به زندگیتون برگرده.

الهی که زودتر خوب بشن. اگر می تونید خودتونم براشون چله زیارت عاشورا هدیه به شهید نوید صفری بخونید. ...

تو رو خدا دعا کنید ۱۳ ساله دارم زندگی میکنم

اولش جنگ و دعوا تا اومد خوب بشه سرطان گرفت

الان هم اومد مرخص بشه کلی خون اورد بالا

تو رو خدا دعا کنید ۱۳ ساله دارم زندگی میکنم اولش جنگ و دعوا تا اومد خوب بشه سرطان گرفت الان هم اوم ...

😔😢خدا بهتون آرامش وصبر بده.دعاتون می کنم خواهر.شما هم برای من وزندگیم دعا کنید وبرای شفای بچه ی اون خانم قران خوان وسر براه شدن همسرشون.