2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

291 بازدید | 16 پست

سلام نفسا کلی سوال در مورد اپیلاسیون دارم لطفا اگه میدونین جواب بدید 1- هزینه اپیلاسیون تو شهر ومنطقه تون چقدره 2- واسه دست وپا وبیکینی از موادی واسه اپی استفاده کنیم خوبه که وقتی رفتم بهش بگم از اونا استفاده کنه که قشنگ همه موها رو بکنه 3- من یه دفعه اپی رفتم الان تقریبا چهل روزه بیکینی موهاش چندتا در میون دراومده چرا یک دست نیست الان اپی کنم چند روز بعد بقیه اش نمیزنه بیرون 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت بعد چند روز دراومد

از شما بعد چند روز در اومده نه از من واسه بیکینی خوب بود ولی پاهام چون از خشاب استفاده کرد زود دراومد

از شما بعد چند روز در اومده نه از من واسه بیکینی خوب بود ولی پاهام چون از خشاب استفاده کرد زود دراوم ...

شاید دوهفاه البته بکینی موادش فرق میکنه موم دائم هست 

برای بدن نمیشه ازاون‌موم استفاده کرد

شاید دوهفاه البته بکینی موادش فرق میکنه موم دائم هست  برای بدن نمیشه ازاون‌موم استفاده کرد

واسه چی نشه یعنی بده چه جوریه

واجبی بزار هم بی درده هم ضد عفونی میکنه و هم سفید

گذاشتم زود در میاد خاک حاصلخیزم به قول معروف اگه بخوام از اون استفاده کنم باید دو روز در میون بزنم

من الان ۴ ساله دارم میرم اپلاسیون خوبه راضیم   ولی این اواخر موی زیر پوستی دراوردم

اره شنیدم زیادش خوب نیست میخوام بعدا لیزر کنم ولی الان پول ندارم 

نمیدونم والا انگار میگن‌پوستو شل میکنه

اونش اشکال نداره فقط مو نداشته باشم هر شدم اشکال نداره خیلی پشمالو هستم اونم موهای زبر وچند شاخه بابام داداشمو وشوهرم با همدیگه کمتر از من مو دارن

همه چیز بستگی به مهارت اون کسی داره ک میخواد برات انجامش بده... من زیربغل و پا و بیکینی صد تومن میدم با موم دائم ، موها داره نازک و پرزی میشه ، حتما بعد انجامش بدنتو آب سرد بزن ، روغن بابونه هم خیلی خوبه ، روغن بابونه استفاده کن بعدش

نی نی سایت سایتِ عَجایِب
پستو شل میکنه عوضش واجبی سفت میکنه! بی تجربه ای ها .چندسالتونه!

نه بابا چند سال از واجبی استفاده کردم مشکلم رشد کردن سریع مو هستش با بچه کوچیک نمی رسم هرروز حمومئ برم