2777
2789
عنوان

داغون شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 21 پست
میخوام از شیر بگیرم اطرافیان میگن زوده اونا که نمیدونن تو دل من چی میگذره

اتفاقا همینو میخاستم بگم بهت اینجور وقتا اطرافیان نمیذارن بهشون نگو اصن خونه بمون چند روز بگیر یا جایی برو که مذمتت  نمیکنن، بگو داره دندون درمیاره  به آب دهنش حساسم زخم شده سینه هات دکتر دارو اینا داده خوب نشدم گفته باید بگیری چاره ای نیس

من خودم همینجوری بودم آخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چطور تحملت میکنه؟!عزیزم یادت نره ایشون به شما خیانت کردت و شما داری تحملش میکنی

کی‌گفته که ما زنها باید همیشه در زیباترین حالت ممکنه باشیم تا شوهر به جاییش بر نخوره؟شما باردار شدی بچه اوردی شیر میدی و هزاران دغدغه داری‌که هرروز این دغدغه ها بیشتر خواهد شد،یادت نره که اینارو بخاطر زندگی مشترکت انجام میدی و اونی که قدر این زندگی رو ندونسته شوهرته.چرا باید به شوهرمون خواسته یا ناخواسته این طرز فکر رو بدیم که اگه من زیباترین نیستم اگه هیکلم فلانه تو حق داری نتونی منو تحمل کنی!یکم اعتماد به نفس داشته باش‌تو زندگی مهم ترین اصل تعهد و وفاداریه که اون نداشت پس تو ۱۰۰ هیچ جلویی

تو بارداری بهش مشکوک بودم ولی بعدا برام روشد تو یه سال سه بار مچشو گرفتم😔

وای چقد سخت یعنی خیانت جنسی داشت

خدا ب دلت صبر بدا خودم کشیدم اما جنسب نبود اما بدتر از جنسی بود

مخاست با یه فاحشه ارتباط بگیره

خیلی دردناکه خیلیییییی درکت میکنم

شوهرت چطور تحملت میکنه؟!عزیزم یادت نره ایشون به شما خیانت کردت و شما داری تحملش میکنی کی‌گفته که ما ...

آخ گفتی اعتماد بنفس😔

باور کن شوهرم خیلی ازم تعریف میکنه میگه تو بهترینی ولی من باور ندارم همش میگم راست میگی؟🙄

شرط چاقو مُرد
وای چقد سخت یعنی خیانت جنسی داشت خدا ب دلت صبر بدا خودم کشیدم اما جنسب نبود اما بدتر از جنسی بود م ...

نه خیانت جنسی نبود در حد پیامک و تلفنی صحبت کردن فهمیدم

شرط چاقو مُرد