2777
2789
عنوان

بیبی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 141 پست
اخه طریقه استفادش چیه ؟ خطرناک‌مباشه من‌دکتر گفت قیکتو شوک‌شدم اصن  نمیدونم‌چ غلطی کنم‌انقد‌دمن ...

ببخشید ها حالا که شوهرت نمیخاد بگو هزینشو بده برو پیش دکتر

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوگیری داشتی یا نه

نه نداشتم تقصیر خودشم‌شد همیشه هواسش هست ی لحظه نمیدونم‌چی شد گفت‌حوصلم‌نگرفت بهشم‌میگم‌زیر بار نمیره من‌الان‌نیمدونم‌چ‌غلطی کنم‌چ‌کوفتی بخورم‌راهشو باز کنه پپریود بشم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
چرا اخه نمیخواد ۶ سالم هست ازدواج کردی دیگه وقتشه

اولا میگفت شرایط بزا کار کنم‌حمع کنم‌بهتر باشه هرچی خواست تو اختیارش باشه الان از کرونا گفت‌نه خودمم‌ب هاطر مریضی‌راغب نبودم بعد گفت اسن پشیمون‌شدم‌ب‌کل میگ‌از قصد‌کردی‌تو من‌انگار دیوونم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
با همون یبار شد چه گیرا بودی.مقصر خودشه خب.

نه ما جلوگییری واقعا نداریم‌ اونقدی رابطه نداریم‌منم‌بیشتر نزدیگ‌‌پریم رابطه دارم‌چون‌اصن‌نیست همش تنهام .این‌دفعه شد اونم‌کار خداس‌این‌زات کسافطشو دیگ‌بشناسم‌چیا بهم‌چیا ب روزم‌اوردم‌عوضی زدوسیره هامو شکست 

اولا میگفت شرایط بزا کار کنم‌حمع کنم‌بهتر باشه هرچی خواست تو اختیارش باشه الان از کرونا گفت‌نه خودمم ...

وا تو چه کاری میتونستی بکنی که میگه تو کردی برعکس شده.بهونس .حالا تو این ۶ سال کار کرده چیزی داره

ببخشید ها حالا که شوهرت نمیخاد بگو هزینشو بده برو پیش دکتر

گفتم گفتندارم‌داسته باشمم‌نمیدم‌ب تو خرج‌تو کنم‌چرا همه طلاهامو برد فروخت باهاش ماشین‌خرید ی مقدار رو خونه گزاشت بعد حلقم‌گم‌شد ک‌مطنم‌فروخته الان 12تومن‌طلا زپرتی دارم اونم چشمش‌دنبالشه 

گفتم گفتندارم‌داسته باشمم‌نمیدم‌ب تو خرج‌تو کنم‌چرا همه طلاهامو برد فروخت باهاش ماشین‌خرید ی مقدار ر ...

کدوم شهر میره واسه کار از اول همین بود کارش شغلش چیه.تازگیا اینطوری شده

گفتم گفتندارم‌داسته باشمم‌نمیدم‌ب تو خرج‌تو کنم‌چرا همه طلاهامو برد فروخت باهاش ماشین‌خرید ی مقدار ر ...

زنگ بزن بهش با دعوا بگو منم دلخوشی ازت ندارم 4 تومن برام بریز میخام برم سقط کنم یکم سفت بیا براش شاید میخاد نازشو بکشی

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده

مثبت مبارک توروخدا دعاحاجت بگیرم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
قرصو چ‌جوری باید یرم‌داروخونه برم‌میده؟ من‌اصن‌نمیدونم‌چیکا کنم‌پش خودم‌گفتم میاد میدونه عاشق بچه ا ...

اگه از اول نمیخواد بعدا هم همش در میره از زیر مسئولیتش🥺

الان رفته کی میاد.زنگم نزده بهت؟

روز مادر 4شنبه بود اومد‌دیگ‌شنبه شب رفت 1روزک‌زودتر 1شنبه میرفت ولی رفت کسافط ز زدم‌بلاکم‌کرده. . ی بار خونه مادرش دلم‌گرقته بود حرف زدن ی زره در دو دل کردم‌باباش‌همچین‌کرد ک‌دیگ‌ب‌اونام‌نمیخوام‌بگم‌همش‌هوارش اسنحا بود موقع هایی ک‌من‌تنهام‌میومد شبا میموند‌ولی دیگ‌گفتم‌خشیته شدم‌از‌اینک‌اون‌میاد بچه‌بیاریم‌خیلی وقتم‌بود‌از‌کرونا تقریبا خیلس کمتر میوند‌تنها بودم‌یا خواهر کوچیکم‌ پیشم‌بود‌الان‌واقعا درموندهوشدم‌