2777
2789
عنوان

دلم گرفته

77 بازدید | 9 پست

چشمام پر ازاشکه وقتی براتون مینویسم

شده تا حالا کسی رو دیده باشین

دنیاااااا همو دوس داشته باشن

ولی نتونن باهم حرف بزنن

حرف ک میزنن هردو از هم ناراحت بشن...

من همیشه فکر میکردم منو شوهرم درک نمیکنیم 

الان میفهمم درک میکنیم

ولی توی حرف همدیگرو فهمیدن مشکل داریم

بچه ها اصلا اگر الان بهش بگم تو به عنوان شوهرم باید بدونی این موضوع فلان

کلااااا صدوهشتاد درجه یه برداشت دگ از حرفم میکنه...

خودشم ک خرف میزنه من اصلا نمیفهمم چی میگه

این موضوع دردسر ساز شده

دقیقا مشکل منم همینه امشب با خودم میگفتم چقددددر یه آدم میتونه فهمیده نشه آخه؟ منم هر چی‌میگم تو ذ ...

بخدا امشب چهارساعت حرف زدم

اخرم گفت از حرفای من اینو میفهمی 

گفتم تو چی

با حرفات فهمیدم کلا هیچی نفهمیدی

من فهمیدم چی برداشت کرده

ولی اون نمیفهمه ک من جی میخوام بگم

اخه باهیچکس این مشکلو ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم بنظرم سعی کن قبل از اینکه یهو همینجور چیزی رو به زبون بیاری ، اول خودت تو ذهنت مرور کن اون چیزی رو که میخوای بگی و از زوایای مختلف ببین حرفت رو و بعد ببین اون حرفت رو با چه ادبیات و با چه لغات و کلماتی اَدا کنی که اون مفهوم و منظور اصلیت رو بخواد برسونه

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩
بخدا امشب چهارساعت حرف زدم اخرم گفت از حرفای من اینو میفهمی  گفتم تو چی با حرفات فهمیدم کلا ...

کاملا درک میکنم چی میگی

ما هم غیر از مواقع خوشی، انگار من مریخی حرف میزنم اون نمیفهمه

بدتر اینکه برداشت های غلط میکنه

فرداش میبینم اخماش تو همه. میگع فلان چیزو گفتی منظورت این بود... منم دهنم باز میمونه که من کی اینو گفتم! 

و این چرخه هیییق تکرار میشه و دیگه خسته میشی از توضیح های مکرر. از فهمیده نشدن های یکسره

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
عزیزم بنظرم سعی کن قبل از اینکه یهو همینجور چیزی رو به زبون بیاری ، اول خودت تو ذهنت مرور کن اون چیز ...

ببین

مشکلم با شوهرم اینه

ک وقتی ناراحته توی خودش میریزه

و فقط پکر میشه

بهش میکن عزیزم چته نمیگه

امشب بهش گفتم من زنتم مگه همه چیزمون باهم نیست

فلان نیست شریک غم وغصه نیستیم به من نگی به کی بگی

چهارساعت ازاین حرفا زدم خیلی واضح بود خب

اخرش  یه چیزی گفت اصلا پش مام ریخت

کاملا درک میکنم چی میگی ما هم غیر از مواقع خوشی، انگار من مریخی حرف میزنم اون نمیفهمه بدتر اینکه ب ...

حالا اون از من ناراحت نمیشه ک بگه تو این منظورت بوده

من دایییییییم ازاون ناراختم

وقتیم میام بگم 

میگه من نکفتم

یا مثلا یه جیزیو براش توضیح میدم کلااااااا نمیفهمه اخرش دگ از حرص خفه میشم

یا مثلا میتونی فرضاً یه مدت برای همدیگه ، حرفهای دلتون رو روی کاغذ بنویسید و به همدیگه بدید... چون انتقال ِ مطلب و یا تفکرات ِ ذهن به کاغذ در هنگام نوشتن ، خواه ناخواه آدمو وادار میکنه که دقیقتر روی بیان ِ اون مطلبی رو که میخواد آدم بگه ، تمرکز کنه ..

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩
ببین مشکلم با شوهرم اینه ک وقتی ناراحته توی خودش میریزه و فقط پکر میشه بهش میکن عزیزم چته نمیگه ...

خب اینی که الان شما داری میگی که کلا قضیه اش فرق میکنه... اینکه میگی که وقتیکه ناراحته حرف نمیزنه و ... خب این قضیه برای اکثر آقایون صدق میکنه.. چون بیشتر آقایون دوست دارن که توی زمان فکر و خیال ، توی حال خودشون باشن .. و اگه کسی بیاد هی گیر بده که چرا ؟ و چی شده ؟ و خلاصه سماجت بابت اینکه چی شده ، بیشتر ممکنه به هم بریزن !

بر عکس ِ اغلب خانم ها که دوست دارند در هنگام ناراحتی و فکر و خیال با کسی هم صحبت بشن ، ولی این قضیه در مورد اکثر آقایون صدق نمیکنه !