2777
2789
بله درسته وای تا کی امتحان بسه دیگه بخدا کم اوردم نمیکشم این همهدرد رو 

منم یه روزی مثل شما بودم ولی الان که دارم عقب نگاه میکنم میگم خدایاااا هزاران مرتبه شکرت که نشد که بشه

خدایا من و پدرو مادرم و شوهرم و برادرام و اقوام و همسایه و همه ی مومنین و مومنات رو در مدار سلامتی و زیبایی و عمر طولانی و با عزت و شادی و ارامش و عشق و محبت و وفور و فراوانی و ثروت پیشرفت و ثروت و خوشبختی و اگاهی بالا و عالی و اتفاقات مثبت و عالی و مدار تحقق خواسته هامون و فرزندان سالم و صالح قرار بده

خدایاجونم یکاری کن یجوری همه ی کائنات با عظمتت دست ب دست هم بدن تا شوهرم خونه کوچیکمون رو باصاحب زمین روبروییمون طاق بزنن و ما بریم اونجا خونه رویاهامون رو بسازیم😍😍😍😍 اینجایی ک هستیم جا کمه خدای مهربونم لطف کن و کمکمون کن طرف ۵۰ میلیون کمتر گفته یکاری کن ب دلش بیفته ۵۰ تومنم بزاره رو اون پولی ک باید ب ما بده بشه دویست تومن و شوهرم راضی ب فروش بشه و همه چی جور بشه برای تحقق خواسته ی من🥺🥺🥺 ای پناه بی پناهان شکررررررررررت🤗🤗

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی من هیچ وقت پشیمون نمیشم از مرگ چون واقعا کم اوردم 

نه هیچ وقت اینو نگو خواهرانه دارم بهت میگم میدونی چند هزار نفر ارزوشونه بتونن صب فردا ببینن ولی نصیبشون نمیشه پیمانه اجلشون پر شده جای ناشکری کردن یکم باکارای خوب کردن به خودت بیا

نه هیچ وقت اینو نگو خواهرانه دارم بهت میگم میدونی چند هزار نفر ارزوشونه بتونن صب فردا ببینن ولی نصیب ...

میدونم خاهرم ناشکری نیست واقعا سختیه اگه زندگیم اروم بود اگه مث بقیه بود هیچ وقت همچین ارزوی نداشتم 

میدونم خاهرم ناشکری نیست واقعا سختیه اگه زندگیم اروم بود اگه مث بقیه بود هیچ وقت همچین ارزوی نداشتم& ...

من نمیشناسمت ولی میگذره به خدا میگذره توکل وصبر کن خودش دوبار قسم خورده  اِن مع العسر یسرا قطعا باهر سختی اسانی هست