2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه دوره اینجوری بودم از استرس بود ،دکتر بهم قرص کلدینیوم سی داد قبل غذا میخوردم ولی گفت بیشتر از قرص باید رو اعصابت کار کنی که تحریک نشه رودت،البته قرص رو سرخود استفاده نکنید قبلش با پزشک مشورت کنید ولی مشکل خاصی نیست

درد داره؟ درد شدید؟ یبوست داره؟ درد دور ناف داره که بپیچه تو کل شکم و پشت و پهلوها؟ مطمئنی اسپاسمه؟

اره مطمعنم قبلنم اینطچری میشد ولی ن اینکه کار ب بیمارستان بکشه تب داره استفراغ درد همه جاش پخش شده پهلوها مثانه شکم اصن نمیتونه چیزی بخوره یبوست...

درد داره؟ درد شدید؟ یبوست داره؟ درد دور ناف داره که بپیچه تو کل شکم و پشت و پهلوها؟ مطمئنی اسپاسمه؟

حالا چیکارکنم خیلی میترسم چیکارکنم خوب بشه میترسم از بیمارستان... مسکن سرم همه چی زدیم بهتر نشده اولین باره انقد شدید میشه اصلا خیلی دل در بدیه

من یه دوره اینجوری بودم از استرس بود ،دکتر بهم قرص کلدینیوم سی داد قبل غذا میخوردم ولی گفت بیشتر از ...

ن فکر نکنم از عصاب باشه... منم یه ماه از عصاب خودم اینطوری شدم ک اوکی شد .. ولی این فکر میکنم تز عفونت باشه نمیدونم... چیزی نمیشه داد بخوره ک یبوست از بین بره حداقل

اره مطمعنم قبلنم اینطچری میشد ولی ن اینکه کار ب بیمارستان بکشه تب داره استفراغ درد همه جاش پخش شده پ ...

عزیزم نمیخوام بترسونمت. ولی من خودم چند بار برام پیش اومد همچین چیزی در حدی که هیچ کس تشخیص نمیداد چیه. یه مسکنی یا شل کننده عضلاتی میزدن و خوب میشد. اکثرا مثل میگفتن اسپاسم معدس. ببین درد میگما. وحشتناک بود.بعد دیگه دو سال پیش دوباره درد اومد سراغم ولی این بار دیگه با هیچ دارویی ولم نکرد. یه روز کامل فقط بالا اوردم و هیچی نمیتونستم بخورم کوچکترین چیزی میخوردم بالا میاوردم. دیگه شب بود افتادم بیهوش شدم پدرم بردتم بیمارستان. سونو که انجام دادن گفتن کیست تخمدانه ترکیده. بردنم اتاق عمل ولی دیده بودن با برداشتن کیست باز خونریزی ادمه داره و سونو هم کیست دیگه هم نشون داده . دیگه کلی گشته بودن دیده بودن اصلا مساله اصلی داخل روده بوده. رودمو مسدود کرده بود. ۴ ساعت عملم طول کشیده بود

عزیزم نمیخوام بترسونمت. ولی من خودم چند بار برام پیش اومد همچین چیزی در حدی که هیچ کس تشخیص نمیداد چ ...

ن کسی ک این مشکل براش پیش اومده اقاست فک نکنم مشکل تخمدان داشته باشه😂ن من مطمعنم از روده ست ولی اینروزا بیمارستانا هیلی خطرناکه ننیخام بستری بشه... واقعا دلدردش غیرقابل تحمله خیلی بالامیاره بهش فشار میاد.. بنظرم یبوستش خوب شه بقیش درست میشه فقط برای یبوست راه حلی ندارین