2777
2789
عنوان

ادعای عاشقی

131 بازدید | 7 پست

با کسی که ۱ ماهه آشنا و شدی ‌و ادعا میکنه اولین باره عاشق شده و ادعای عاشقی شدید میکنه باید ولنتاین کادو بگیره یا توقعی ازش نداشته باشم ؟  چه کادویی بگیره مناسبه؟ با توجه به اینکه وضع مالیش هم خیلی خوبه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای کادو دادن میگه عاشقه؟!یکم عجیب نیست؟ مگ عشق ب کادوعه؟مگ هرچی کادو گرونتر باشه عشق طرف بیشتره؟

خوب وقتی برای سگ خونه اش ماهی ۵ میلیون خرج میکنه برای کسی که میگه عاشقشه نباید هیچ کاری بکنه ؟ این منطقی نیست

خوب وقتی برای سگ خونه اش ماهی ۵ میلیون خرج میکنه برای کسی که میگه عاشقشه نباید هیچ کاری بکنه ؟ این م ...

نمیدونم شاید من عشقو تو مادیات نمیبینم حتی اگ طرف واسه سگش ۵میلیون خرج کنه

من عشقو تو توجه کردن ب ادم تو حواسش ب ادم بودن

تو محبت بی حد و حصرش تو نگاه عاشقانش

تو رفتارا تو کلماتش میبینم حتی اگ هیچ کادویی نده هیچ کادویی!

نمیدونم شاید من عشقو تو مادیات نمیبینم حتی اگ طرف واسه سگش ۵میلیون خرج کنه من عشقو تو توجه کردن ب ا ...

میگه عاشقتم هزار تا حرف عاشقانه میزنه توجه میکنه به خاطر من یه مسافت طولانی میاد منو میبینه ولی از حالت نگاه و صورتش هیچی نمیفهمم انگار همش دروغه 

نمیدونم چرا

میگه عاشقتم هزار تا حرف عاشقانه میزنه توجه میکنه به خاطر من یه مسافت طولانی میاد منو میبینه ولی از ح ...

اینو بهت بگم ک حتی اگ اپل ۱۲هم بهت کادو بده ب این معنا نیست ک طرف ته خط عاشقی وایستاده

تو ی ماه هم ثابت نمیشه

گذر زمان مشخص میکنه