سلام دوستان من دو دفعه باردار شدم كه يكيش پوچ بود يكى قلبش ضربان نداشت الان دوباره باردارم چه مواد غذايى يا دارو براى تشكيل قلب بچه خوبه؟؟شما چيكار كردين قلب بچه هاتون تشكيل شد؟؟؟؟
سرخود نمیشه دارو استفاده کرد الان همون دی هم ممکنه بدنت احتیاج نداشته باشه
بنظرم برو پیش دکتر که تحت نظر باشی
ریسک نکن
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بنظرت استفاده كنم ضرر نداره .اهن و ويتامين دهم داد .گفت برو تا٧هفته بيا
والا تو تاپیکی که همه بارداریم دکترای همه گفتن زیر ۱۶آهن استفاده نکنن فقط کسایی که مشکل خاصی داشتن استفاده کردن