2777
2789
عنوان

قلب جنين

792 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من دو دفعه باردار شدم كه يكيش پوچ بود يكى قلبش ضربان نداشت الان دوباره باردارم چه مواد غذايى يا دارو براى تشكيل قلب بچه خوبه؟؟شما چيكار كردين قلب بچه هاتون تشكيل شد؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم مرغ آب پز

۴مغز :خام

میوه

حذف فست فود

کمتر استفاده کردن از گوشی و دوری از ماکروفر

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

عزیزم اگه واقعا چیزی بود ک دکترا میگفتن بخورید تا ۸ هفته قلب تسکیل بشه

واقعا چیزی وجود نداره ..بعدشم نترس اقدام کن .قرار نیس ک چون دوبار اینجوری شده بازم بشه..توکلت ب خدا باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
تخم مرغ آب پز ۴مغز :خام میوه حذف فست فود کمتر استفاده کردن از گوشی و دوری از ماکروفر

واقعا هیچکدوم از اینایی ک گفتی ربطی ب این موضوع نداره ..

خیلیا ۶هفته میرن دکتر قلبو نمیبینن ..اگه اینجوری بود ک دکترا توصیه میکردن ک این کارا رو بکنید و اینا رو بخورید تا دو هفتع دیگه بیاید سونو 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
فقط توکل بخدا  دکتر بهت دارو نداده؟؟؟

نه هنوز نرفتم دكتر خودم ..اخه تازه٥هفته هستم.زنگ زدم بهشون گفت فقط قرص اهن بخور با ويتامين د .همين بعدش برو سونو ،انقد استرس سونو رو دارم ميگم ١٠هفته برم

واقعا هیچکدوم از اینایی ک گفتی ربطی ب این موضوع نداره .. خیلیا ۶هفته میرن دکتر قلبو نمیبینن ..اگه ا ...

درسته اینا هیچکدوم ثابت شده نیست ولی دکترم میگه بی تاثیر نیست رعایت کردن بهتره

ولی تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
درسته اینا هیچکدوم ثابت شده نیست ولی دکترم میگه بی تاثیر نیست رعایت کردن بهتره ولی تا خدا نخواد هیچ ...

دقیقا خدا حرف اولو میزنه ..

تروخدا برام دعا كنيد خَيلى ميترسم تحمل درد سقط و ندارم خَيلى سخته ٢بار كشيدم

توکلت به خدا باشه 

انشاالله که این مثل قبلیا نمیشه 

برای منم دعا کن ، برای من قلبش تشکیل شده دعا کن نایسته

من یه زایمان زودرس داشتم و ۴ تا سقط 😔

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
تروخدا برام دعا كنيد خَيلى ميترسم تحمل درد سقط و ندارم خَيلى سخته ٢بار كشيدم

عزیزم امضامرو ببین منم ۲بار سقط داشتم ولی توکل کردم به خدا و از همه ترسا و استرسام دوری کردم

بارداریای قبلم همش تو نت درباره ی همه چی میچرخیدم 

ولی اینبار فقط و فقط به خدا توکل کردم

دکترت بهت آسپرین نداده؟؟؟

منم سقطام زیر ۸بود الان آسپرین هم شیاف استفاده میکنم

عزیزم امضامرو ببین منم ۲بار سقط داشتم ولی توکل کردم به خدا و از همه ترسا و استرسام دوری کردم باردار ...

از ترسم هنوز دكتر نرفتم .١٦بايد پرى ميشدم نشدم رفتم ازمايش ديدم باردارم .ولى اهن و ويتامين دى ميخورم .فكر كنم شما مشكل انعقادى داشتين؟؟من ازمايش دادم نداشتم.اسپرين چند ميخورى شما..منم بخورم

از ترسم هنوز دكتر نرفتم .١٦بايد پرى ميشدم نشدم رفتم ازمايش ديدم باردارم .ولى اهن و ويتامين دى ميخورم ...

عزیزم آهن رو قبل ۱۶هفته نباید بخوری خوب نیست

نه مشکل انعقادی نداشتم ولی برای کسایی که سقط داشتن معمولا این قرص رو میدن