2777
2789
عنوان

دوست دارم مژه بکارم ولی میترسم

288 بازدید | 21 پست

کسی کاشته تاحالا تو اینترنت نوشته باعث  عفونت چشم میشه 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژهات میریزه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من کاشتم یه سری بهداشت داره که باید رعایت بشه

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

دوست من کاشت الان یه دونه مژه هم نداره.ریختن.بستگی به موادش داره البته.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

بچه ها لطفا اگه مژه میکارید اصلا از موی طبیعی استفاده نکنید چون موی حیواناتی هست که به صورت فجیحی نگهداری وکشته میشن

ممنون

نه.به.حیوان.آزاری#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من کاشتم یه سری بهداشت داره که باید رعایت بشه

چی میشه بگی

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
لیفت چه جوریه؟

همون مژه های خودتو موادمخصوص میزنه تا چند هفته حالت دار و خوشگل میمونه. الان یه نمونه برات میذارم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

وایییی اصلا این کارو نکن من رفتم بالاشهر کاشت زدم پیش یه ارایشگر حرفه ای ولی کلا مژه هام ریخت ینی واقعا عین سرطانی ها شدم مژه نداشتم تا ۴ ماه ک رشد کرد کم پشت کم پشت مژه های خودم عالی بود نصف شده کلا دوستمم الان اموزش رفته میگه بیا کاشت بزنم دوست دارم برمولی ان دوتا هم از دست میدم 😬🤕😪

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
بچه ها لطفا اگه مژه میکارید اصلا از موی طبیعی استفاده نکنید چون موی حیواناتی هست که به صورت فجیحی نگ ...

من کاشتم ولی باموی طبیعی نیست موافقم👍

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)