2777
2789
عنوان

هر کی لک لانه گزینی داشته بیاد

2387 بازدید | 18 پست

بچها من روز۲۷ سیکام و سیکلام ۳۰ روزن با کلی علائم بارداری و اقدامام دیروز بیبی زدم هاله داشت امروز گزدم و الان رفتم دستشویی و لک صورتی داشتم لک لانه گزینی یا پریودم جلو افتاده؟

👪
مال من همچینم لک نبود دوروز خونریزی شدیدداشتم فک کردم پریودم بعدش کلا قطع شد بعد دوروز انگار ن انگار ...

دنیا رو سرم خراب شده الان دیدم

الاک ک لک دیدم انگار تخمدونامم درد میکنن شماهم درد پریود داشتین؟

ولی اخه صورتی کدر بود قرمز نبود

شایدم خودمو گول میزنم کاش خدا دلمو شاد کنه ولی با این واکنش ی دفعه ای شکمم انگار پریود شدم ولی ۳ روز مونده ب پری😔😔😭😭😭

👪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من قهوه ای بود یه کم حالت کشی من فک کردم داره پری میاد ولی ن خبری نبود و ب شدت کمرم درد میکرد دولا راه میرفتم قبل پری هم یبارسرگیجه داشتم یبارم نصفه شب پاشدم ی عالمه ترشی خوردم اها یبارم نصفه شب یدفعه ای لثم خونریزی کرد

دنیا رو سرم خراب شده الان دیدم الاک ک لک دیدم انگار تخمدونامم درد میکنن شماهم درد پریود داشتین؟ ول ...

بله منم تو موقع پری اینطورشدم ودردم بیشترازمواقع دیگه بود یادمه عروسی بودیم ومن خیلی بی حال بودم و در داشتم

انشالله همونی بشه ک میخای⁦❤️⁩

مال من قهوه ای بود یه کم حالت کشی من فک کردم داره پری میاد ولی ن خبری نبود و ب شدت کمرم درد میکرد دو ...

چند روز قبل پریود بود این لکتون؟من بشدت کم اشتهام ولی الان ضعف میکنم تشنمه همش 

👪

منم روز موعدم به شدت دلم درد گرفت مهمونی بودم یدفعه ای چنان درد گرفت ک گفتم سریع بریم خونه نگران نباش دکتر گفت طبیعیه منم هفته ی پیش تو شش هفته لک دیدم دکترشیاف داد سه شب ک استفاده کردم همراه با استراحت خوب شدم

بله منم تو موقع پری اینطورشدم ودردم بیشترازمواقع دیگه بود یادمه عروسی بودیم ومن خیلی بی حال بودم و د ...

خود تایم پریودی خون اومد و پریود نبودی و نی نی داشتی؟واقعا 😍ای خدا ....

ب حق منم دعا کن لطفا خیلی دلم شکسته لک دیدم

👪

منم لک لانه گزینی داشتم یه کم قهوه ای بود .درد و این چیزاییم ک گفتی طبیعیه . هر لحظه فک میکردم پریود شدم ، تکرر ادرار داشتم ولی باردار بودم 

بسپر ب خدا . انشالله ک خدا یه نی نی تپلو بهت بده

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم روز موعدم به شدت دلم درد گرفت مهمونی بودم یدفعه ای چنان درد گرفت ک گفتم سریع بریم خونه نگران نبا ...

اون لک هارو موعد پریودی دیدید؟اخه نت میگ ۱۰ روز بع  از اوج لانه گزینی  من دو فولی داشتم نمیدونم کدومو حساب کنم ...اصن گیج شدم الان ....

نمیدونم بیبی چک بزنم یا بزترم تا موعد پریودم؟

👪
منم لک لانه گزینی داشتم یه کم قهوه ای بود .درد و این چیزاییم ک گفتی طبیعیه . هر لحظه فک میکردم پریود ...

خدا کنه اخه وقتی پری میشم تخمدونم انگار توشون هوا باشه صدا میده الانم همونطورم....

👪