2777
2789
عنوان

😏خواستم چیزی بگم

289 بازدید | 14 پست

بچه ها  من  مجردی خیلی پاک بودم هنوزم هستم   دوران مجردی من بد نبود    من دوس داشتم ب وسی بشم ک قدر خوبی من بدونه  محبت کنه تفریح ببره اصلا تو غم غصه هم کنارش بودم   نمیدونم چرا شوهرم چنین محبتی نداره  اخه دلم میشکنه خو ب منم یه زنم تولد میخام  ۵ سال زندگی میکنیم یه تولد نگرفتع دلم‌میخا شدهرم  پایه من باشه  با هم  ایندمون بسازیم  نمیدونم چرا شدهرم ازینجور نیس  از هر لحاط بگین  اخلاق نداره   غر میزنه رفیق باز  .......... بخودا کم اوردم کم   نیاز ب محبت دارم  چند بارکاراهی  دادگاه کردم ک جدا بشم گفته بر گرد خوب میشم   دلم میخا   اولا شوهرم خوب بشه اگ ک جدا بشم   اگ  اون بالای بخا نیاز دارم نیاز دارم ب کسی بشم ک قدرمو بدونه محبت کنه   اخه منم دل دارما......😔😔😔😔😔 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

حق داری

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

اینارو باید تو مرحله خواستگاری بگی به طرفت بگی آقا من ذوق دارم واسه جشن واسه تولد ببینم نظر طرفت چیه ؟ 

متاسفانه یه عده میگن اوووو مگه زندگی همش تولده اووو مگه زندگی همش سوپرایزه 

ولی خیلی سخته یه ذوقی رو بخاطر بی ذوقی طرفت توی خودت بکشی

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری

دلم پره شوهرم خودش رفیقا   خوب منم گناه دارم 

منم توجه میخام  وای خدا 😢😢

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
دلم پره شوهرم خودش رفیقا   خوب منم گناه دارم  منم توجه میخام  وای خدا 😢😢  

چه راه هایی رو امتحان کردی عزیزم

درست نشد ؟😔

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

اینارو باید تو مرحله خواستگاری بگی به طرفت بگی آقا من ذوق دارم واسه جشن واسه تولد ببینم نظر طرفت چیه ...

اصلا من توقه ازش ندارم تولدم ب درک    چرا رفتارش اخلاقش خدب نیس چرا با دوستا بگو بخند داره با من نداره چرا هی تهدی ک من میزنمت  چرا  من هی صبوری کنم ب خاطر بی پولیش تا کی ۵ سال داره میگذره اخه کو پولش امشب دلم پیتزا میخاست روم‌نمیشد  بهش بگم    چون میدونم پول نداره  از لحاط نهربونی خیلی خوبه ولی گاهی من زیر  بار کتک میزاره

جشم تولد نگرفته؟ یا کادو تولد نمیخره؟

دوتا 

خب توهم برو با رفیقات

مگ میشه   من تو غربتی عروس شدم 

تو براش یه چن بار تولد بگیر تا کم کم ذوقش ببدار بشه..شاید چون تو بچگی کسی براش تولد نگرفته بلد نیست چجوری باید ذوق نشون بده

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد 
تو براش یه چن بار تولد بگیر تا کم کم ذوقش ببدار بشه..شاید چون تو بچگی کسی براش تولد نگرفته بلد نیست ...

اره اینم هست ریشه بیشتر احساسات به بچگی برمیگرده

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید