2777
2789

من شنیدم کرونا خیلی گلو درد نداره بیشتر سرفه تب و بی حالی گلو درد مربوط به چرک و عفونت گلو بیشتر

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من یه کوچولو سر سوزن سفیده میترسم 

کرونا نیست 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
سرما خوردگیه به نظرت؟اخه من کلا گلوم ۱ ساله مشکل داره به ادویه و همه چی حساسه

ممکنه حساس شده باشه غذای تند نخور هر شب اب نمک قرقره کن و ابلیمو عسل بنوش   یه فلاسک چای اویشن درست کن تو طول روز بنوش نه کردنا نه سرماخکردگی