2777
2789
عنوان

سونو ان تی اگه بگه

447 بازدید | 30 پست

سلام 

سونو ان تی امروز رفتم گفت  احتمالا دختره  وچیزی از پسربودن ندیدم

بنطرتون احتمال خطا هست که دیده نشده باشه 

تاحالا شما رو اشتباه گفتن پسربوده باشه؟

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 

اگ بگن دختره خیلی احتمال خطاداره اخه اصن توان تی هنوزآلت تشکیل نشده هرچی بگن ازرو تجربه وحالات میگن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بده  منم رفتم دکتر گفت احتمالا دختره بعدشم زود گفت مشخص نیست نمیدونم  ۱۶ هفته دو روز ...

بسلامتی ان شالله 

برامن دوبارم‌گفت چیزی از پسربودنش ندیدم ولی صدر صدرشو ۱۸ هفتگی میگم 

من پسردارم اینم اگه دختربشه عالیه 

چشم انتظاردخترم 

خواستم ببینم چقد احتمال خطاهست

برا من تو ان تی گف دختره.درست بود تو ان تی بچه دومم گف پسره و انومالیم گف پسره ولی احتمال خطا تو د ...

بسلامتی ممنونم 

منم ان تی پسرمو درست گفت 

اینم گفت اجتمالا دختره .خداکنه درست گفته باشه