2777
2789
عنوان

لانه گزینی

229 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها .روز۱۴پریودیم ۲تا امپولhcg زدم و الان روز۲۸هستم‌.از روزی ک امپول زدم هرشب شیاف پرژسترون و قرص اسپرین دکتر داد مصرف میکنم. دیشب

دچار سرگیجه و احساس ضعف شدم،تخمدان هام میزنن تیر میکشن .از خواب امروز ک پاشدم سینه هام خیلی متورم و دردناک شده ان و همش احساس ضعف و  خستگی و کوفتگی دارم از جام ک پا میشم سرم سنگین میشه پاهام بی قدرت میشه.دمای بدنم هی بالا میره کلی عرق میکنم وخواب الودم.

جای نگرانی نیست؟؟

یکشنبه میشه ۲۰روز بعد از امپولم و موقع ازمایش بارداریم هست‌.

این علائم و حالاتم بخاطر لانه گزینی هستش؟؟؟

علائمت ربطی به لانه گزینی و بارداری نداره شاید اثر داروها یا اثر روانیه  انشا... که بارداری&nb ...

چرا اخه نوشتن که تورم و درد سینه_ضعف و خستگی از علائم لانه گزینی هستش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید بارداری خانمی یه بی بی چک بزن خیالت راحت شه علائم هم یا از بارداریه یا از قرصو امپوله جای نگرانی نداره 

منم این ماه اچ سی جی زدم با امروز ۱۵ روز میگذره فقط وقتایی که پیاده روی میکنم یا زیاد کارمیکنم دل درد کمر درد میگیرم 

بعضی وقتا هم از ناحیه رحم و مثانه یه حالت کلافه کننده ای سراغم میاد که حس میکنم دستشویی دارم اما میرم دستشویی ادرارم کمه  نمیدونم والا انشاالله که هردو باردار باشیم 😍😍😘❤❤دوست دارم بی بی چک بزنم حدقل از این انتظاره در بیام اما میترسم منفی باشه حالم گرفته شه از یه طرفم طاقت نمیارم تا شنبه موندم چیکار کنم

شاید بارداری خانمی یه بی بی چک بزن خیالت راحت شه علائم هم یا از بارداریه یا از قرصو امپوله جای نگران ...

چه خوب عزیزم من یک شنبه ازمایش بتا باید بدم.

از بی بی چک استفاده نکن چون زیر ۲۰ روز بعد از امپول نشون نمیده.

و باعث ناامیدی میشه.بهتره ک صبر کنیم تا ازمایش بدیم من امروز یهو سینه هامم حساس و دردناک شدن حسم گفت باردارم ۱۰۰درصد.این حالات ضعفو اینام تازه از دیشب اومده پریشب تخمدان هام تیر میکشیدن.و اینکه مطمنم امشب بخوابم صبح خوبم

شاید بارداری خانمی یه بی بی چک بزن خیالت راحت شه علائم هم یا از بارداریه یا از قرصو امپوله جای نگران ...

انشالله عزیزم تو هم زیاد بهش فکر نکن وبسپار بخدا من ک سپردمش ب خدا.خودش حلش میکنه انشالله ک باردار باشی .من دومین اقدامم هستش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 59 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز