2777
2789
عنوان

موقع دانشجویی چقدر خرجتون بود

235 بازدید | 24 پست

مثلا تا پارسال کع دانشگاه ها حضوری بودن و دانشگاه ی شهر دیگه بودین ماهانه چقدر خانواده بهتون میدادن ؟

هزینه تاکسی و رفت و امدتونم زیاد میشد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ماشين خودم ميومدم ميرفتم 

ي شهر فاصله داشتم با دانشگاه 

خرج خاصي نداشتم جز ناهار كه تو سلف نميخوردم و ميرفتم بيرون دانشگاه و بنزين و كتاب و جزوه 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

من هفته ای پنج تومن بابام بهم میدادن کارت خط واحدمم هر سری ۱۰ تومن پنج تومن شارژش می کردم بعد دوباره سلفم فقط روزایی که بلید دانشگاه میرفتم رفتامدم هم با خود مامان بابام بود خوابگاه هم نگرفتم خونه مامان بزرگم بودم با این حساب و کم خرجی حداقل ناهی ۴۰ ۵۰ تومنی میشد

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من هفته ای پنج تومن بابام بهم میدادن کارت خط واحدمم هر سری ۱۰ تومن پنج تومن شارژش می کردم بعد دوباره ...

به تو میگن زن زندگی

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
چقدر مثلا؟ من بابام مثلا بهم ماهی۱۵۰۰ بود برای ترم بعد که حضوری کم نیست؟

همش با دوستام بعدش میرفتیم جینگیل بازی تو کارموزی هم همش خوراکی بعدش میخوردیم و از بیمارستان میرفتیم رستوران 

نه خوبه عزیزم 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

وووااای بجه هاا سال ۸۲ دانشجو بودم هفته ای ۱۰ تومن میگرفتم فکر کنم شاید ۲۰ تومن یادم نیست دقیق ولی شاهانه زندگی میکردم البته غذا از خونه میبردم هفته ای سه روز دانشگاه بودم پول اتوبوسم  از بجنورد به سبزوار۷۰۰ تومن میشددد 

میرقصانم زندگی را به سازم
من سال ۹۴ ماهی ۷۰۰ می‌گرفتم البته دولتی ام

برای اون موقع هم خوب بود من میکم ترم بعدی حضوری بشه ۱۵۰۰ کافیه؟ امشب داشتم فکر میکردم هرچی فکز میکزدم فقط خرج تاکسی و خوردوخوراک و کتاب و باشگاه میشه خخخ

به تو میگن زن زندگی

😂😂❤ 

من از هم کم خرج تر بودم 💔😂😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من هفته ای پنج تومن بابام بهم میدادن کارت خط واحدمم هر سری ۱۰ تومن پنج تومن شارژش می کردم بعد دوباره ...

دیگه شما لاکچری زندگی میکردین دانشجویی نبود خخخ...خدا زیادش کنه عزیزم