ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من هفته ای پنج تومن بابام بهم میدادن کارت خط واحدمم هر سری ۱۰ تومن پنج تومن شارژش می کردم بعد دوباره سلفم فقط روزایی که بلید دانشگاه میرفتم رفتامدم هم با خود مامان بابام بود خوابگاه هم نگرفتم خونه مامان بزرگم بودم با این حساب و کم خرجی حداقل ناهی ۴۰ ۵۰ تومنی میشد
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
وووااای بجه هاا سال ۸۲ دانشجو بودم هفته ای ۱۰ تومن میگرفتم فکر کنم شاید ۲۰ تومن یادم نیست دقیق ولی شاهانه زندگی میکردم البته غذا از خونه میبردم هفته ای سه روز دانشگاه بودم پول اتوبوسم از بجنورد به سبزوار۷۰۰ تومن میشددد
برای اون موقع هم خوب بود من میکم ترم بعدی حضوری بشه ۱۵۰۰ کافیه؟ امشب داشتم فکر میکردم هرچی فکز میکزدم فقط خرج تاکسی و خوردوخوراک و کتاب و باشگاه میشه خخخ
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .